Вітаю,шановне панство!Сьогодні такий день значний,та "сильна" половина сімейства вигребла з самого ранку ,пересрали настрій на весь день.Вмієте ж!Але правило є правило... Так,що з п"ятницею !
А доброго всім дня!в нас+27,ясно.косили вчора поле.результат-63 ! пломби з нашої тютюнової часів пальші та авсріяків,кулі бердана в норм.стані+ріжний хлам.до речі за поліцію-вчора в магазині в жіночки тел.смикнули.за 2! години злодюг піймали!отак.п.с Вінтер 787 був в мому секторі,та ми не зустрілись<я був на службі Божій>
Приємного відпочинку - заїдьте до Таірова - там у фірмовому гамазині смачне винце наливають - ми з кумом з таждень причащалися.
бачу з хати тебе вже виперли так ти почав на працю все стягувати. небоїшся що і звідти тебе разом з отим брухтом попруть куди подалі? бо хоч там і місця побільше але знаючи тебе ти і там все казанками та іншим мотлохом все захаращиш.
ну не вигнали зараз виженуть пізніше. чув. а мо тобі орендувати якогось аеропорта, бориспольский наприклад, він великий та ще і достраюється. і буде в тебе місце де казанки зберігати а заразом за невеличкі гроші будеш екскурсії проводити усім бажаючим пасажирам7чи ти цю схему на праці вирішив обкатати? якщо справа у гору піде то люди не на покататись будуть приходити а щоб подивитись музея пана Аскабана казанково-тарілкового.
чув Аскабанчику. а ти у кузнєцовській посуді тямиш та у срібних ложках? вони попитом користуються чи то на поціновувача і швидко не продаси?
Евлампiй посуд Кузнецова в цiнi.Але все залежить вiд клейм та сохрана. Столове срiбло теж. Подивись проходи на Вiолiтi хоча б,а то я на роботi зараз. Вишли фотки глянути.
Вітаю шановних побратимів! От вирішив поділитися моєю рафлєксією на тему рідні, генів та різниць ментальних. (Щоб не було шептів - про що це він у тяпницю гавожить зазначу відразу: цицушки та дівочі цицушки не люблю, а кохаю). А що маю на увазі кажучи про рідню. А маю наступну тезу - два народи (родичі) фіни та кацапи (обидва належать до угро-фінської групи) - нібито рідня, але які різні. Не буду порівнювати промисловості, сільского господарства, розвитку технології - тут кацапи програють по повній. Навеведу приклад зброї, а щоб було цікавіше "ісконно рюзької" мосінки. Вчора приїхала фінська гвинтівка М39, котра була зроблена на базі мосінки : комора замкова царська (бо фіни слушно вважали, що якість на 5+) люфа фінська, важка та прецизийна, ложе з хвитом півпістолетним - усе допас овано, ніц не грюкочить, замок ходить краще від мавзеровського - одним словом найвища культура технології та виробництва. Висновок - фіни та рюззьке нібито рідня, а якіж вони різні! P.S. А цицушки та сіднички !!!
та що ви ото спасібки тицяєте. ліпше б сказали скільки воно коштує щоб я зміг запропонувати господарю речей ціну за вичетом свого гешефту.
Колгоспник, це твій вчитель намікає що тепер про тебе буде ходити по селу та ляпати своїм "злим язиком"))))Ну хоть трохи мені якась передишка буде! Візьмеш удар "злого муда...язика" на себе.