А хтось в п"ятницю цицьки відмінив,поки мене не було?Хай тільки-но спробує отой концерватор недозволити!
Огого, дивіться, бо прочитає вождяка і прийде та отим своїм комуняцьким металоломом по кумполу дасть, то він зараз мабуть жидів за клуню, чи до ями повів. Абож лямпи з дерев знімає. Отакоєот
Вони мабудь з паном Витром у пулицию нову записались.То пильнують щоб поредок був,а нэ то что сэйчас!
Пане К то лямпи дивитися чи ні ? І ше питання . Буду іхати в Одесу через Умань то буду поряд із святими місцями Вам місця для вашоі ятки заняти чи у Вас вже все домовлено .
Та яка там Винница.В Умань вони збираються КаЦерватори з усього свиту!Семочки на ура пидуть,то вони всиэю симьэю пишки вирушають,та ще запасы сэмочок несуть.Босониж,шоб обув не испортить.
Саме так пан К йде босоніж і ще й соняхи на полях патрошить шоб було чим торгувати в Умані . Пане К чекаю вашу відповідь по лямпам і Умані . Я спати , всім добраніч .
ну що ви тут? я зараз перевірю як ви себе поводили та перечитаю що ви накнопали. отакоєот. так що готуємось отримувати на горіхи. ніхто не піде неодареним. отакоєот. а ви кажете
а який сьогодні день? бо я бачу що вівторок якось минув непомітно та і середа теж. боюсь що і четвер та п'ятницю я теж загубив. хоч би субуту не прогавити.
Вітаю товариство. От ти і спалився з суботою... Так що тепер не відмажешся. Як дочитаєш - складеш звіт і мені здаси на перевірку.
Нічого, відсотки то не страшно. Головне щоб він не почав тут постити світлини своєї пики зранку, до повного соживання 3-4 філіжанки кави - тоді ви почнете наперед відсотки платит, головне щоб більше світлини не викладав. За ідею маленький відсоток Спойлер якихось нещасних 85% від прибутку
та якби я таке мав. мати автономну електростанція яка працює на енергії сонця альбо вітру то моя мать несбиточна мрія. отакоєот. а ви кажете. З.І. курва мать. інет щось взагалі непрацює, більш часу витрачаю на те щоб підєднатись ніж у самому інеті сиджу.
Сьогодні був вечір памяти за героями.Завтрі їдемо на могилу до козака.річниця з дня загибелі.(це у вас .окрім гешефту.нічого святого)