Вітаю ! Іздив сьогодні покопати , доречі іздив лісапетом . Ну як завши купа шмурдяку люмінтєвого . І нарешті перша царська монеТТо та ше й срібна , 20коп 1876р. Шкода шо поряд корчма ше під ковбасою ( соя ) але я точно тепер знаю шо монеТТо там є , отакоєавикажете .
ПаЗдрАвляю!МалаДец!Копейка то с брачком-7 кривая-рарик небось?Фальшак,тому и в зелени.Отак маэ виглядати.Але ваша дороще пиде.
Отакоі , оце ше мені новини . Думав викопав нормальну монеТТо , а воно он шо - якийсь козел фальшивомонетчик загубив . Мо все таки те манеТТо нормальне , га ? Мо то фото такі бо телефоном фоткав . І шо фальшак дорожче коштуватиме за оригінал ? Бо такі манеТТо геть дешеві то думав лишити собі .
Не переймайтеся, гарна знахідка. Якщо і фальшак, то є любителі таких монет серед колекціонерів. Коли хочете точно знати - зробіть гарні фото з обох сторін, фото гурта, фото на вагах, і виставте в профільному розділі. Там точно скажуть. Але, якщо побачите, що вага явно не відповідає, то можна і не виставляти.
Я хотів поєднати приємне з корисним,але вийшло тільки корисне.Бо приємне виявилось під кукурудзою та соняшником