Який ще порох? То боєць морської піхоти на навчаннях. У мене є на що подивитись, озирнувшись... Подивлюсь - мурашки по шкірі йдуть від жаху...
По нечетным будете высокоморальным.А почетным все остальные дни(выходные считаються четными.праздничные(кроме суботы).Просто 'ЄНЕРАЛІСІМУС*
Шо я такого давав ? Ну подумаєш каблєткі трохи попив , он багато моіх ровесників ( нині більшість з них покійні ) вже верили ширку прям на городах де маку нарвали . То деяких там і знаходили захоловших , а деякі кажуть шо були в пеклі і бачили сатану , дехто ходив скріз стіни і много фсякоі фігні за ними було замічено .
Що це ви сьогодня на всих бурчите?Може гиморой замучав?То мушку спиляйте у свого куцопала и почухайте.
А де ви оти каблетки взяли?У нас в помаранчевих аптечках тики морфин на випадок поранення був и антидот якшо змия вкусе у пактюбиках .
Куцопалів не тримаємо.Не маємо такої *моди*.в зброї дуло відрізати.Можливо *абрезаніє*.це ваша парахвія.ГАМНОРОЙоМ НЕ СТРАДАЮ.ЧОГО І ВАМ БАЖАЮ.Н а добраніч.
Снобачення. Сталкінг. Контрольоване дуркування. Переспоглядання. Енергетичні паси (нарід на пляжі за пару років вже звик, бо раніше скоса поглядали з-за кущів на оте "баріцу", як казав Шерлок наш Холмс). Смерть як порадник. Неприв"язаність. Психотехнік немало і ще трішки.
Ну і нашо це стерво проти ночі тут викладати . Тепер тре буде Отче Наш не тричі читати , а бозна кіко разів поки не засну . Я спати , добрих снів !
В одного мого товариша мати працювала у ветлікарні , то там тіх аптечок було як гуталіна на гуталіновій фабриці - просто завалісь . Шприц тюбики ми не чіпали , бо то могло б закінчитися лихом . Хоча там вони теж були в повній боєготовності .
Всем привет! На улице солнечно и тепло. Горит торф в пойме ирпенки и нас заносит смогом . Вчера кум приезжал. Отпустили на ротацию. Теперь голова бо-бо.
прочитав ваші пости - мабуть настрій вчора у всіх був кепський, а ще пана К. небуло, щоб за порядком наглядав