А не треба робити зауваження іншим у той час, коли самі допускаєте банальні помилки, за які будь-який нормальний вчитель дав би... як ви говорили? Нагайки? От тоді і наїздів не буде. Батьків попрошу не чіпати, вони у мене найкращі, і ніколи нічому поганого не вчили. За них я порву будь-кого... У мене настрій сьогодні поганий цілий день, а ще ви тут почали "сяяти" розумом, що остаточно вивело мене із себе. P.S. І все одно допустили помилки.
таке! най спочатку навчиться себе серед старших поводити та канчуків скуштує от тількопісля того можна розглядати чи пристойно він поводе себе чи ні. але канчуки спочатку!
А ви його читали?Якшо розглядати як художню литературу-дуже цикаво.Я розумию що КАБАЛА круче,але с чогось треба починати!
Та який Іван , то був дід Хуан ( Іван тіко мексиканський ) . Але то все єдно тупиковий хід , пейот до добра не приведе . Нашо нам тут слухати від Колгоспника який прийняв на груди пейота "казочки діда Хуана" ?
А якщо його розглядати, як науково-практичну літературу - то ще цікавіше. Причому, оте наркомство є лише у перших двох книжках, і то не самоціль, а лише один із засобів змістити точку збірки. Але є і інші способи, мені вони підходять краще.
То йдіть в поліціянти.ви такий сесь *правильний*.Навчіть їх.як працювати належить.а розвозити шмарклі*В блуднях.і небутті*.Ви писали.що у вас немає роботи.Тоді в чому причина?Хто хоче працювати.той шукає роботу.А хто не хоче-причину. П.С.Ви.на мій пост відповісте якоюсь *гадостю*.Вибачте.але це правда.
Ошибаэтесь шановний.Застарий я для пулиции ,та й у вийсько не беруть.Ниче час у мене э,то трохив почекаю.
ні. я взагалі нерозумію чому у школав відмінили різки. то є дуже гарно та сприятливо щоб засвоювати не тілько навчання але і чемність.
Читав . Аналізував прочитане як художню літературу і як те шо може бути записане нече очевидцем тих всіх подій . То перше читається як фантастичні романи , а якшо друге то просто записки відчуттів наркомана . Я он теж десь у теперішньому віці Колгоспника деякий час з товаришами вживали оті каблєткі "тарен" які є в складі аптечок індивідуальних . Ну й бачив я на своі очі після тих каблєток в своєму степовому місті чималого крокодила біля колонки з якоі намагався напитися води . Але води напитися не міг бо то рот зникав то вода переставала текти з колонки хоча руками відчував шо вода наче біжить . Також наблюдалися зграі велетенських щурів які бігали центром міста і на щурів чомусь люди геть не звертали уваги . В моіх друзів теж були різноманітні видіння і цікаві пригоди після вживання тих каблєток . То шо мо то все було правда , га ? І тре книгу написати ?
Чому.Будете в них *штабом*.голва ще думає?Єнєралом будете.бабло вам носити будуть в торбах.а ви будете візитівки продавати.Це краще.ніж *сємачки*.на ганку сінагоги
Зовсім не потрібно. Цілком вистачає письменників, які пишуть під дією всяких засобів. Почитайте того ж таки Стівена Кінга. Не так, як у Кастанеди, але теж неоднозначності та нестандартності вистачає. Про нестандартне: https://coub.com/view/47jk1
То матрица.Не ту таблетку вибрили-треба буле синю,а не червону.Червоне-то завжди кепсько.Яку ще "гадись"ви тут мени порадите?
Ага , шматриця - тоді ще це слово тіко чули на уроках алгебри чи ше якоісь арифметики . Кіно те наркоманське вийшло в прокат ше років через 2-3 після моіх пригод з "тереном" . І каблеткі ті білі і ніц там немає ні червоних ні синіх . Хоча й ті білі малі каблєтки крили не по дитячому , ото після 3-ох штук при швидкій ходьбі починався підійматися асфальт , а при бізі навіть виходило летіти . І не як Кастанеда смердючою вороною , а в звичайній своій людській подобі . Летиш над землею і головне шо бачиш себе і зверху і з спини . Ото в мене є питання нашо ото дохтори з сересеру зробили такі каблєткі , га ? Шоб солдат прийняв іх цілий тубус то він навіть без ніг піде собі далі , мать тіко такі були цілі .
І аватару бажано замінити.Бо *порох* ваш тут недоречний.*Павлік Атмарозов*.в вашому віці *хероїчні паступкі саверщал*.У вас *юноща*.все попереду.(можливо).Але треба жити так.що коли оглянешся позаду себе.А там є на що подивитися.А у вас окрім *понтів візантійських*.на даний час немає ніц.І чи буде............