на вулиці коллонтая, файдулі, файдулі, фай, била баба пуліцая, файдулі, файдулі, фай,раз по писку, два по яях файдулі, файдулі, фай так сі биє поліцая
Йо-йой! Пане К,а ви хіба не чули?Мене ж попередили,і хто?Наші ж колеги по увлеченію,Камазіст і некій Миша з Асей і Голіафовськой катушкой :-D :-DОтак от....:-( Всё пропало.....
доброго ранку шановні. як не зайдеш(пробачте останнім часом не дуже часто)то ви все бешкетуєте.пару днів по тому на дулю напоровся. чув цю новину по тв...потяг у польші і начебто його знайшли... пан славута недогледів...і як то кажуть потяг ....ту-ту.
Ті, що ніби-то знайшли отой потяг, поставили варунок, (ну прям як какцерватор) 10% зналежного - тож влади довбаються у носі та мислять, що з отим фантом робити! Все - поїхав трішки попрацювати.
невже то правда про нову поліцію? дивився по тель-а-візору про київських полісменів- ніби правильні люди там працюють, хотілось би щоб і в Бандерштаті так було!
Вітаю! на вулиці дощ періщить....жари нема...скучив я за дощиком! поліцаї....добре б було щоб щось в їх роботі та відношенні до служби помінялось, але "вєріцца с трудом"
Як готувати кацапських пенсіонерів пише класик : " .... але якби я був голодний , Я би не став цю курву жерти нікагда , Крім того , ху@зна-як іі приготувати , Хіба шо в маринаді Замочить на тиждень ? ....." Отакоєтавикажете , рецепти вже давно описані в книгах , не лінуйтеся , а читайте .
Вітаю. Та отож. Давно пора відомому пану отаку картинку послати: Таке враження, що окрім мене та пана Опришка ніхто ніде не буває. А між тим, я з післязавтра теж перестану десь бувати. Будете читати. Тільки не знаю що. ХЗ... Може, знову ловив шпигунів там, де їх немає?
Доброго дня! А шо це усі принишкли?, чи у пшінку поховалися? Гаяваспитаю! Чи підковєрно-кулуарні переговори ведете з ціллю збройного перевороту, повалення уряду, узурпацію влади легітимного Вождя?
А нізлагати нашого Вождя нільзя!, будемо горою за нього стояти, нас багато і нас не подолати! Отакоєотавикажете!!!! А хто за безвластіє анархічне, тих потрібно об"вити буднічно-побутовими сепаратистами, і усіх за клуню, ну а в кращому випадку на базар у Константінополь....