Звичаї свого народу я знаю, от тільки не згаю як відповідати на твоє постійне привітання "лихаєм"....
ото вірно. відшмагай гарненько того колгоспника щоб знав з ким та як розмовляти. бо незнаю коли я наступного разу до кієва траплю, хоча ви знов почнете свої жидівські казочки розповідати як ви з превеликою радістю приїхали б на здибанку але немаєте часу, грошів, розуму чи ще чогось і дуже з цього жалкуєте бо якби не це то на крилах би в цю мить прилитіли.
наприклад я ні на кого не ображався та нічого подібного не казав, а от ви так і не з'явились. Пан К. тоді дуже страждав від відсутності доброї кави та жалкував, що не взяв есбіт з собою.
Вітаю всіх порядних людей з святом!!!!Хай нам Бог допомагає здолати чуму, яка на нашу Незалежність посягнула! п.с. А що це в такій шановній темі нешановна "курка" чи пЄтух робить?
Пригадую факт. Якось, на міжнародній конференції по Голокосту, мій друг з містечка Переяслава (нині Доктор історичних наук), на отримання для подальшої роботи по даній тематиці єврейського журналу "Лехаим"(Привіт, з івриту) вигукнув:"А я то думаю, коли приходжу додому пяний, жінка лає, мовляв, знов налигався"!Так, жартома, він перевів це слово!
а я і не до вас іхав, я по справах приїздив, по важливих. але гадав що ти таки хоробра людина чи той самий Старий, але виявилось що золоті коронки тьйоті сари йому дорожчі ніж зустрітися зі мною. тебе це теж стосується. сказали б відразу що боїтесь зі мною зустрічатись то ніхто б вас не чипав а так почали казочки розповідати
ну так ви ж грозились і я як чемна та вихована людина дав вам можливість і приїхав сам. але ви вмикнули задню.
так тож я тілько проявляю чемність до твоїх звичаїв та вподобань, бо я дуже чемний та вихований хлопчик не те що ти. отакоєот. а ви кажете
Від нього тоді й поліція шугалася на Грушевського... Бо він без кави дуже стражденний вигляд мав. То добре що проявляєш, але з якого переляку замість "Слава Нації", ти вітаєшся "Лихаєм", з характерним одеським акцентом? Чемний, що аж люди від тебе сахаються.
а я то думаю, чого це поліціянтів так багато тоді було на Борщагівці? То вони від пана Євлампія тікали аж на край КиЙова...
ти перебільшуєш. то від тебе поліцаї незнали як відчипитись та куди бігти. а я йшов собі чемно та привітно посміхався до оточуючих. а що до того що небуло кави то так, я дуже сильно з того переймався і потрепав тяжких мук. отакоєот