Повернувся з морського відпочинку з сім"єю!опановував новий для себе пляжний коп.... скажу так - в лісі цікавіше! покопати вдається хіба на світанку - далі кількість зацікавившихся з дурними питаннями та коментаріями стає неймовірна!хоча цікаво - на пиво завжди назбираєш, а як фатртане - то й відпустку окупити можна( нажаль, чого не скажеш про мене), так трошки потішило срібельце! Але краєвиди чудові....згодом добавлю фоток!
що мовчимо? чи усі вже насвяткувались так що і кнопати неможна, літери у крізні боки тікають. гаяваспитаю З.І. по айсітіві Поводир зараз іде.
то не ми, то пан Руслан бешкетує. діждеться що виженуть його з під сінагога за погано поведінку і небуде в нього такого гешефту.
Після борщу з часничком, сальцем та під келишок вареня… ну якось хочеться полежати в гамаку а не клаву топтати
а я от макарони гіталійські з соусом і притрушені пармезаном та курочкою вприкуску споживаю, ну і чарочку варення пропустив, ага свято всеж ж таки!
так, тяжкий. але і дуже потрібний саме в такий день. щоб пам'ятали та збагнули те що відбувалось протягом майже чотирьохсот років на нашій землі і що зараз відбувається. щоб більш такого не повторювалось ніколи. щоб скинути ярмо кацапів які вони і досі спробують затягнути на нашій шиї і знищити ту кацапів незважаючи на вік та стать, усіх до ноги разом з їхніми сатанинськими зірками та зікуратой.
Оце МІЙ ПРАПОР БІЛЯ МОГО БУДИНКУ.НА БОГОМ ДАНІЙ ЗЕМЛІ.ЗАЙДІВ НЕ ТЕРПИМ.А оце я.старенький. А оту гримасу ПРАПОР показує мацКАЛям.в тему напрямку північ.
А поруч з вами там сокира напевне, провсяк випадок? Бо якщо пан впiймає мацкаля, то пан має час та натхнення?!! З пов.
Зi святом панове! Ось тiко дошкендебав до компу, пiду пiдiйму чарку за неньку, тай за нас усiх. Дай мо нам Боже здоровья й наснаги! Слава Українi !
От вже спеціялісти зявились, бачте , не так зброю укрвояки тримаютьть!Хотілося б запитати, а чи цей "колгоспник" хоча б нюхав той порох, і як те ружжо заряжається!