зі Світом пані та панове! зробимо кацапів щезлим видом як тіх динозаврів чи мамонітв, щоб тілько кісточки можна було у природі зустріти і жодного живого кацапа в сесвіті небуло
Вітаю! Скільки щастя не буває... Ті мудаки на днах на "Лейбштандарті" абсолютно серйозно дискутували, що легше: переселити всіх українців кудись подалі, чи знищити фізично. Жалкували, що немає способу фізичного знищення так, щоби ніхто не врятувався. "Братья"...
я тобі давно вже казав що кацап то не людина і підлягає повному физичному знищеню незважаючи на вік та стать, від малих до старих треба нищити москалів.
Давайте. Я взагалі зараз на рибалку поїду, тільки не з знаю, з ночівлею, чи без. І МД візьму, на всяк випадок.
як то що?! ще більш добрива для нашої землі. і цей. ворог перестає бути ворогом тілько після того як стає мертвим. це сказав майже сто років тому один з отаманів Холодноярщини. тож тре' прикладати усіх зусиль на знищеня кацапів.
Ти знаєш, як тільки ти відправляєш мене на коп, то копається щось отаке. Що воно - не скажу, але можу вислати.