А я вас скільки раз казав - приїдьте і заберіть. Так ні, у кума постійно нема часу. Тепер все - пропало
До речі, я паралельно займаюсь пользітєльним для мого благородія дєлом. Уже 6 літрів "дєла" набігло. Отакеєотавикажете
спочатку сплатіть мій чесний братній відсоток а вже потім тілько на кулемета зазіхайте. а горілку пийте, мені чужої горілки нешкода. отакоєот. а ви кажете
то ви собі залиште. а мені кулеметами відсоток сплачують альбо гасовими лямпами. тим більш що ви вшистко єдно повз мене проїзджатимите додому. так що готуймося оплатити пересування по моїм теренам
А! та то мацкалі зґубили в 61 ім,коли вони в кукурузу колгоспну до вітру ходили,а пяний сторож з просоння ґаркнув -ХАЛЬТ!ото вони і сбєжалї<без порток,печатки і в одній пантофлі на босу ногу.все майно-20коп!!! пропало.ой!>
В гору-фігня,а ось назад?поспівчуваю мовчки.........п.с ще раз данке за розяснення<тре буде по лінії пройтись.а то електрикам було в лом ото збирати>.всім баю!зраня на розвід-о.с. штормити+ інструктаж по відпрацьовці святкового дня.