бо то карсиво і придає затишності, а ще про всяк випадок коли електрики нема то можна підсвітити доволі непогано. отакоєот. так що с тебе чотири гасові лямпи.
Пригадуєте, як я щовечора бажав пану К. доброї ночі, та постив різні страшні картинки? Схоже, клієнт дозрів, без світла спати тепер боїться. А іще стоматолог з паталогонатомом невідомо де, точно навколо дому чигають в темряві. Як тут без лампи? Сьогодня не п"ятниця, але позитивні емоції мають бути (все кошерно):
ану хто мені скаже що то за кабанець та чи безпечний він чи ні. щоб я знав чи можна його брати до себе чи ні. гаявасуважнопитаю
Схоже на снаряд ОРЗ-132: https://ru.wikipedia.org/wiki/25-мм_автоматическая_зенитная_пушка_образца_1940_года_(72-К) Вистав, краще, в профільній темі. Тут помилка неприпустима.
Доброго ранку українці! На дворі трішки сонячка та +12. Вчора після праці поїхав на відкриття сезону на качушки - правду кажуть поляки: єдна пачка - єдна качка!
тобто можна вже збиратись по троху щоб незабаром скуштувати що ти там намаринував. гаяваспитаю З.І. до речі. непогано у консервацію іде маринований червоний перець з крамниць. він звичайно маленький тому треба класти не дві перчини а десь п'ять чи більше.
Шолом шловяне!Я повернувся - Резульлат-3 крейцеры 1812р.1геллер 1901,5/10кр.3шт 1858г. 50коп 1974г.20коп-1979 и 82.15коп1946,194?,1988г.10коп-1978,82,85.г.5коп-1953,1972г.3коп-1973г.2шт.2коп.1932,46,71.72.69.89. 2злотых1995г.буратинка,Жетон австрийских времен.Шос кину на определение.оказался игровым жетоном-Германия довойна.
вітаю пане. де це вас стілько часу чорти носил та чого ви не попередили що кудись попхаєтесь. ми вже перейматись почали що вас стілько часу нема. так що в наступному попереджайте нас за свою відсутність. бо порядок должєн бить а нє то шо січас! отакоєот. а ви кажте
А чого не позвонили?Чи ратицею тяжко номер набирати?Зрозумив-экономите....То хоч би маякнули,я би сам перезвинив.
Вітаю. Зі святом, хлопці та дівчата! Пошукайте в темі, тут є. Навіть з фото. Серед цієї банди взагалі багато хто є.
До речи привив в чуйство пряжку яку у пана Опришка виминяв.Всих з святом прапора и наступаючим днем Незалежности.
та воно то так але трохи не так. зазвичай коли я зайнятий чимсь то обов'язково треба комусь зателефонувати у саму непідходящу мить. тому я телефоную іншим дуже рідко і тілько по справах, щоб не завадити.