ти сусіде як завши нічого нерозумієш а лізеш до розумних людей. то не помини ніякі а свято. от наприкляд коли ти ото розійшовся зі своєю та нарешті мав змогу вздохнути на повні груди, розправити плечі та не мати такого тягаря чи не свято для тебе ота мить була? свято! от і тут так. ніхто не поминає а навпаки радіють що сконав ще один кацап через якого ми маємо чималенький клопіт. а воно нам треба?отож! тому і радіють усі. отакоєот. а ви кажете
Мо й так . Кожен має право на своі міркування . Ото я раніше теж так думав , сконає пуйло то відкоркую чогось крепкого і хильну чарчину на радостях , а зара думаю : постривай то виходе що я буду поминати те падло хоч і від радості що воно подохло . Най краще згине те пуйло забуте всіма людьми на землі і навіки буде вичеркнуте із історіі і пам'яті людства . А чарчину мона буде перехилити в день перемоги .
а чим смерть п'уйла відрізняється від перемоги? хоча ти правий. багато ще кацапів живими залишаться. ото коли знищемо усіх кацапів і буде день перемоги! і треба святкувати його замість девятої травні.
Ніц цікавого для тебе в мене немає . Сьогодні тренувався гирями то і заодно протер іх від пилу , є дві по 16кг і дві по 24кг , а ну і недавно повечеряв .
дай Святий і Всесильний Господи спокійного відбою всім нашим солдтам, їх матерям і родинам спокійного сну! А москалям під.......ам хай сниться голий кадиров з ножакою в руках!
а так буде дві і ти запрезентуєш мені усі три лямпи. так що здавай той мотлох скоріш бо від нього нічого крім грижі та підірваного здоров'я небуде
сьогодні картоплю збирали, то оце в ту ямку в яку поклав німецького первітину(коп) така вродила , думаю на слідуючий рік під мухомор первітину сипнуть
Нашо тобі кіко лямп ? Стоматолог десь зник , патологоанатом теж десь в запоі - то тобі ніц кого боятися .
доброго шабата,бандьори!обіцяні фото.по черзі-бачили такого незвичного для наших широт жвіра.потім гуляли.трохи монет(правда крейцари вбиті)но шо є-то є.ага-забув колечко невідоме
Доброго вечора! От хочу трохи похвалитись як побував у Лебедівці: Мд у кемпінгу було вдосталь, а от про знахідки цікаві щось не чути((((