Добра, добра - до пейсів ще 3 години 31 хвилиа - дайош цицуньчики, а потім бум шабатувати (з цицушками у долонях)!
та кажіть що завгодно. якщо я кажу що місцина некопана і хабаря повно бо розвідники щойно приїхали то знач так воно і є. ну а те що вас немає вдома так то нічого, ми люди не дуже гонорові і самі зайдемо та пригостимось. ви головне приїдьте та привізіть а я вже на місці розповім скілько ви ще залишилися мені винні
ну і нащо він вам? оно ліпше попросіть в @Бек щоб він вам щось подарував,в нього багато всього є, поки що є. бо незабаром підскочемо до нього та проведемо ревізію незалежно від того буде він вдома чи ні.
ну спочатку доведіть що то ваша теріторія, потім відшукайте нас а потім ми вам скажемо якій відсоток ви нам винні
та копайте, грець з вами, шукай вас, насилай єгерів та білого археолога по Черкаській обл, потім доказуй тут на форумі що ти не лось бо пана К. здав, , а ви потім скажете що я лошара , бо незнайшов і хабара з під носу унесли так шо копайте, і % собі залиште, ямки тільки закопуйте, ато зараз ескаватор зламався нема чим після копарів загортати.
ну от і добре. і іще одне пане Бек. подаруйте щось з капрону панові Штюбінгу. він у відпустку зібрався, цілий рік тєжко працював і ось нарешті здійснилась мрія, їде у відпустку. так що подаруйте йому щось користне та красиве. ну і заразом хельму німецьку для пана Руслана ним передайте
Працював, цілий рік. Як то кажуть у поті яйця лиця свого. Чесно працював, за клуню нікого не водив, відсотків не стягував і до лісу завезти нікому не погрожував. Тепер маю право на відпочинок.
ввас вже є хельма то нащо вам ще? а от пану Руслану треба бо в його мисцині таких немає, неводяться вони там. по першій є а от по другій нема, так що треба допомогти йому. ви до речі теж можете щось йому подарувати, все єдно у той край їдете. а там до чернівців недалеко тож заскочте, подаруйта та від мене вітання передавайте.
Хельма? Є? То ви мабуть із халепою переплутали. А вітання передати? чого-ж, із задоволенням передам. Тільки ви-ж казали шо пан Руслан обдере мене до нитки.
от якщо подаруєте йому хельму то не оббере а ще і подякує та екскурсію проведе по навколишнім сінагогам. і цей. я нічого не переплутав.
Так ясний дідько шо то наш Кобзарь, ясно було з самого начала, просто рука не піднялася написати, мол що робив Шевченко у хвормі окупанта на фоні Великого Каньйону в америці, то булоби взагалі провокацією, і мене б тоді забаники на хворумі як провокатора! Отакоєот!