Канешно и зовсим сумно мени витд того що сусид не бачив те що на свитлини й трошки нище те що в кадр не попало
жерти то діло свиняче! а тобі взагалі треба на дієту сідати бо ти вже мене догнав, а я не люблю людей які можуть мене обжерти.
Не свисти, бо мене всього лише 97 кг при 185 см зросту і в порівнянні з тобою - я стрункий та худий. А в тебе вже пика в двері не пролазить...
Ну прям невелика різниця, твоя різниця в 15 кг якраз і дуже помітна, бо я в двері нормально проходжу а ти постійно пропихаєшся в них. Застрягаєш та крекчеш проштовхуючись до кімнати. Так вже викладав якось, з рудим котом.
Вот,в тему вспомнил анегдот про кота и еврея-Еврей пришел в синагогу с дохлым котом и спросил раввина, не может ли он похоронить кота в освященной земле. Раввин ужаснулся, возмутился,вскочил: — Что! Ты, добрый еврей, просишь своего раввина похоронить своего грязного, дохлого кота в святой земле? Нет! Никогда! Ни за что! Ни в коем случае! — Тогда я не смогу отдать вам десять тысяч фунтов, которые кот оставил вам в своем завещании, — сказал еврей. Раввин снова вскочил и сказал: — Постой, не спеши! Ты балда! Что же ты не сказал раньше, что кот был евреем?
то двері треба нормальні мать а не для недомерків якіхось. прийняли кітайский стандарт що нормальна людина середнього зросту та статури пройти не може і радіють. а чого радіють самі не знають.
САЛОм алєйкум шановне паньство!!! Бачу ви тут балдєєте повним ходом Я вже викладав тут матеріали про Гуцульщину і зараз викладу вам фото сторінок з дуже рідкісної книги Юрія Гулюка "Жаб"є", яка була написана на початку 20-століття а надрукована тільки пару років назад. Купити її майже неможливо бо була випущена малим накладом тільки в моєму місті. Мова піде про гуцулів на полонині. Буде багато гуцульських слів і якщо щось буде не зрозуміло, пишіть, переведу. Починаю...
Блин,армию вспомнил.Нажрешся винограда,запьеш водой местной-комуфляжной,цвета песка так главное до клазета добажать,а там косточки от винограда из тебя как дробь из ружья вылетают.
Якщо всім буде цікаво, то публікація книги продовжиться. Є ще такі розділи: Вступне слово Оповіданнє від засновання села Жаб"його По знесенню панчіни від 1848 р. Організація громадських рад і війтів У польській державі Опришки Злогій Організація жидівська в Жєб"ю Води Хід у полонину Наука шкільна. Просьвіта Житє і пригоди буйного гуцула
Особисто мені цікаво було б почитати про Опришків , і що то за жидівська організація ? Також про буйного гуцула .