Вітаю. Коли катався, заїздив у Моринці, на Батьківщину Шевченка. Там є невеликий музей під відкритим небом. Реконструкція, безумовно, але досить симпатично: Всередині: Господарські споруди та вулики:
Та такого нема ніц... Хоча,ми з паном переглядали відео,він нехай вам викладе,що в Раші робиться,я чуть не очумєла-це капєц!
У Пана роботи валом! Хто схоче- знайде. Вітаю! Ось вам добре- п"ятниця, сіськи, дзени... А в мене всебачаче око на Райберті.
Дзен передбачає відпочинок, все йде як треба. А те, що у Вас всевидяче око на "Райбі" - то самі винні. Нічого було показувати, бо ні там ні тут спокою не буде. Створіть клона, чи що? Чи, хоча би, замаскуйтесь?
Це,що це Ви пана такому учите? Йому треба було мене не гнати,коли я картинки дивилась.Подивилась би й пішла б собі.А так не дав,я сама прийша,хоча мене ніхто й не звав
А ху-ху нє хо-хо - 200 грамів у непорізаному вигляді? Чоловіче читай уважно тему, то будеш знати, що я мемеГе не колекціоную, а посідаю повноцінну, діячу зброю.
Негарна ви людина (редиска), годі знущатись з пересічних громадян України, котрим звичайний ПМ не світить.
шось у мене також почала просипатися тяга до зброї, особливо після 1911, треба певно топати у префектуру запитати шо мені сірому потрібно аби збирати міг собі подібні "цяцьки"Отакоєот, захворів шо називаєтьця!
Не знущаюсь, на додаток я також є пересічним громадянином України (щоб було цікавше - у Польші навіть не громадянин може посідати вогнепальну зброю) - отакоєт.
Я на зброю хворію ще з дитинства - дідусь завжди мене забирав на стенд мисливський де вчив мене стріляти. Буду радий за Вас, якщо вдасться розпочати цю пригоду.