ти давай тут не розглагольствуй, а дружбана свого з мавзолею якось прибери.Пора туди свіжого вовку положить.
Слухати то добре , але класику краще читати . Он я завши тримаю під рукою . Книжка під любий настрій . Шкода шо там ніц нема п'єси "дохтори" бо в аудіо форматі вона якась не у всіх місцях зрозуміла та ще й обірвана без закінчення . Мо в кого є текст "дохторів" то скиньте сюди чи дайте адресу де мона почитати , бо я шось ніяк найти не можу .
то твій друх. ти у ті лахи наряжаєшся та сатанинські пентограми носиш так що не треба тут на чесний людей наговорювати, тобто на мене.
То добре шо й в пеклі не буду самотнім і там будуть " будні і побут " з марлезоном і цицьками по п'ятницях . А на рахунок теплового удару - то краще 7 раз покритися потом ніж 1 раз інеєм , отакоєтавикажете .
Нарешті я до Вас приперся. Ось вирішив остограмитись, бо сьогодні свято. Та і нового бука замочую. Вже зібрав, ставлю дрова. Дзвонив товарищу, та він мені відповів що вже купував собі нового з І5 процом, а коре2 дуо то вчорашній день. Зато він 17"!!! Мені для ПДФ саме то!
Євлампій !!!!! До закінчення залишилось 53 хвилини http://auction.violity.com/9774893-nemeckaya-lampa Не треба ?
та взагалі то треба але не зараз. я почекаю іншої. та іще і з краматорська, щось мені сепарастів підгодовувати нема бажання
Сьогодні ходив до лісу.після проводів Катрусі.Не можу такі заходи переносити. Знахідки:сокирка маленька початок 20 ст.ніж козак для харчів.3к 1931.20к 1946.два *взривака*від розтяжки гансюковської.І срібну сережку 84 проби.царських часів.
Я теж був. 5 коп. 1953 року та 5 коп. 1832 року, в доволі доброму як для "масона" стані. В лісі зараз добре, через спеку рослинність попадала раніше, другий сезон вже розпочався. І на полях гаряча пора. Пане Консерваторе, на жаль я не заїздив на точку, де покинули ті залізяки, про які ми говорили. То вже звиняйте. Може, наступного разу якось заберемо. Але коли це буде - невідомо.
Кому як-сказав білий ходок))))).а хфіґ вам пекло!то ше тре заслужить,мо й хабаря дать.бо там все занято-ху.ли ріжні,поПы м.п,депутати,судді і т.д.куди нам простакам.))))))п.с.всім бобраніч!я спат-завтра перезмін провадить.
от бідак! вдома вже сало поїсти недають що приходиться у лісі переховуватись щоб сала пожерти. в тебе там мабуть свині без вух та хвостів та на протезах бігають. ну хіба то діло щоб за мисок холодцю цілу свинюку колоти?!