А як?Прибирала в хаті(завтра ж свято,ніц робити не можна),їздила за провізією в місто(армію годувати треба).Вранці з дітьми йду до церкви,посвятимо яблука,а тоді відпочивати
а тєжко працювати пан Кран буде поки ви відпочиватимиме? це вже дискриминація якась по гендерному принципу виходе
ну от а ви сумнівались що він не працює тєжко. якби ви ото тілько знали скілько нервів та цигарок коштує якийсь складний момент у грі. контра то взагалі не дуже а от сталкер то так. інколи за вечір пів пачки цигарок спалиш поки пройдеш якийсь складний момент. отакоєот а ви кажете
Вітаю всіх зі святом! а в мене сьогодні ще й день міста, а я до праці, бо роботи буде в два рази більше!
Вітаю усіх несплячих та й сплячих також (бо колись оті ледацюги прокинуться) У мене 15 на плюсі, легенький вітерець та сонячко їду до праці, а хочеться чогось зовсім іншого. P.S. Приїхали малюки 6,35 та кольт 1911А1 - шчу кип"ятком.
Чуєш Євлампій Реліктович,ти визначся якось А то в тебе то "вік вже не той",то"я молодий та красивий" Мамонт
Вітаю панове. Вчора засидівся в оХфісі, бо мені ноутбук подарували "на з.ч". Приїхав товарищ, сказав що в сервісі сказали "фсе" помер. Та був дуде здивований, коли я при ньому його відремонтував. Ото думаю подарувати ноута йому обратно, чи собі залишити?
То вони так кажуть.щоб за копійку його викупити на зч.А потім продадуть.Гешефт однако.То мабуть мастерня панаК%.або Р 100%.
Сьогодні знову прийшла біда в наше містечко.Прощаємося з дівчиною.СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!!!!!!!!!!!!!!