Тьху на тебе. Я не читав, полінувався, шукав авку з червінцем. 10 рублів. Чи хоча би з першим червінцем. З грошовими знаками, одним словом. Чи хоча би з червоним кольором. Виникла навіть гарна версія, що то оцей мудель: http://chervonec-001.livejournal.com А це якийсь Гамількар.
тьху на вас два рази!© а хто ж там як не червінець? і цей. де ти таке гімно знаходиш? що не пост личаками та скищими счамі аж через монітор смердить
Я час від часу почитую Несміяна (він же Ель Мюрід), інколи "Лейбштандарт". Там таких повно. До речі, у Несміяна прийшли до висновку, що Пуйло - зрадник. І розпродує Рассєюшку та рассєян оптом і в роздріб. Не може бути... Не пройшло і двох років... Загалом, досить цікаво спостерігати за еволюціями ватного мозку. Але ти того краще не читай, бо після читання обов"язково треба бризкати монітор святою водою. Все, я спати. Завтра нова битва за урожай. Всім доброї ночі.
Ага. Так вот какой у вас коп, говорит жена, глядя на форум. А учитывая темы "как бросить пить" и "алкоголь и бабы" она уже не грустнеет, а тянется к скалке.
Вітаю. Повернувся з битви. Наші перемогли, хоча я і добряче пошкрябався кущами акації, котрі рубали зранку. Копати, може, завтра. Якраз свято, битви за урожай не буде, тож можна організувати битву за хабар.
Який ти темний. То ж річниця ГКЧП. Танки в Москві, "Лебедине озеро".... Я вже і кабанчика задавив. Даю підказку для тих, хто не має календаря:
та то свято кєсніра, то він танки спиняв а потім років через три плякав над склянкою з розведеним спиртом рояль що пошкрябав дринком того танка і цим недав здіснитись гекачєпє. він і зараз пляче через це та волає п'уйло введи вайська. що поробиш?! кацапус-вульгаріс!
Не втрапила до кадру. Але вона є, не сумнівайтеся. Як той суслик. Кестнер розвалив СРСР, а тепер подався у прихильники "Вєлікой Русі". Виходить, дарма шкрябав танка, треба було тим дрючком розчищати йому дорогу. Що поробиш, життя часто виписує складні піруети. Особливо в часи соціальних потрясінь.
захтів ковбаси по 2.20 та бормотухи по 1.48 " бєз стоімасті пасуди" а отримає сецільні черги за харчами та собачатину 25 категорії яку рубають разом з будкой© зате велике п'уйло є і йому можна молитись та цьомати його у дупу, мо якась квасолька тарпиться
але то все пусте. най кацапи хоч завертаються там в себе аби до нас не лізли. головне інше. куди поділись пан Руслан та дядько Буч. от в чому питання!
Їхали на бричці з кулеметом За халявой мали всі ножі Їхали пить-гулять Вкраїну визволять Іпо дорозі п""""""""ть москалів! Холєра ясная бодайби тряснула Бодай комуну кров"ю залило А ми Бандерівці, ми хлопці смілиє Ми України Вільної сини!
Дві години в темі нікого.... А Опришок тим часом Шварцлозе знайшов. От вже ящики від набоїв на продаж виставляє: https://reibert.info/threads/metali...-dlja-kulemeta-mg-08-psv.655890/#post-6962771