Товариство, хто знає як на ФБ скласти скаргу на блокування без приводу - знову курви кацапськи заблокували, тим разом на місяць.
Я взагалі то молодший спеціаліст з банківської справи з 13-ти річним стажем роботи в банку(дослужився до заступника керуючого). А так лінійний контролер. Короче такий елктрик як усі
Де це всі поділись ? Я вже повечеряв , сколотив півтора кіла масла, зібрався пограти в шахи та ні з ким...
І ще й до того САМА ЧЕРСТВА ЛЮДИНА на сайті. Приїзджайте поки ще літо, воно у нас і вересень в себе включає. Збирає бригаду до мене пан Аскот1
С вечером Уважаемые Камрады ! Как тут что нового , а то с ремонтом компа как то отстал от ситуации . пуйло еще не сдох
Красно дякую, но мабудь у наступному році усім сімейством. Тре автомобілю відремонтувати. Скількі від Вас до Киева км?
Ось найгарнійший прогнлз погоди, якій я колись чув! https://www.facebook.com/adagamov/videos/vb.100003208032044/823736414409952/?type=2&theater
Так болюбимо їх, альбо може так собі просто думаємо бо приворожили нас..... Та і до всєго тего чоловік(я маю на увазі мужчину) потребує гарячої їжі, теплого ліжка, шоби хтось постійно підкладав дровца у очаг,каву зранку готував, казав які ми сильні та гарні.... тому і живем і без жінок не можем!
от ми по чесному і поділили все. вам кухлик, мені скринька а панові Алексу світлини на згадку. і усі задоволені. отакоєот