Почекай трохи, нехай Аскот у темі з"явиться. Бо я не знаю скільки томів і яких саме класти всередину.
От не второпаю,что ж ви,шановне панство,живеите з цими відьмами і ,звиняйте,с*раним віником вас не виженеш?
Я з таким в наряди ходив то й купив собі при оказії - в нас з білою (холодною) зброєю проблемів немає -http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=bagnet&search_scope=category-3690&bmatch=time-col-1-2-0810/
нетреба нас віником тим більш сраним. якби не ми то ви б пропали від суму а там своєю присуністью ми прикрашаємо ваше існування та робимо його крАсівим та змістовним. отакоєот. а ви кажете
А якже вони без нас? Пропадуть бідолаги - треба слабу статю підримувати та часами розпещувати, щоб їм, бідолагам, не було так сумно на цьому світі та не чулися покинутими та недолужними, а перед усім, щоб по макогон не сягали.
Шановний пане Опрішку, не знаю який з Вас електрік, але яко фотограф карпатьских краєвидів Ви заслуговуєте на найвижщу оцінку.
Гримить зі сторони Опришка. Десь навіть іде дощ, а в мене тільки покрапіло. Ходив сьогодні до лісу - посуха дуже сильна, старі дерева ще тримаються, а в молодняках все жовкне і справжній листопад. Знахідок не дуже - трохи гільз манліхера, ложка-вилка (вилка з утратами) і накінець "пулярес" часів ДСВ: 2 польські гроші - 1936 і 1938 років, 5 грош - 1937, 1938 років (і ще одна монета в залипусі), 10 польських грош 1923 (три штуки, дві ніби не були в обігу), 20 грош 1923 року і 2 штуки по 20 грош 1923 в цинку (Емісія Генеральної ГУбернії часів німецької окупації), одна досить таки в непоганому стані (в колекції такої не мав). Разом 11 монет та ще метрах в трьох 20 коп 1961.