Не гнівіть БОГА!шо такоє?не нравиться-неподобство всьо мені по н.п.!оплату-покладем на в.р.гарант-небесна канцелярія.во.а то смотріть мені.таку благодать-таким прикрим словом.бувім би дощевиком,а ви спекотником-кого б люди в гостину краще просили?правильно-мене!)))))))алє завше після вас.а вас по мені.во.цинетакяваспитаюга?))))))))))))))))))))
Дурне діло в креслі дрихт.ото кохана теж перед компом сидя сни дивиться,за шо і дістає прочухана регулярно.бо то не діло.тре кості на бамбетлі тігнути,а не як ребе.ци в вас ніґди нікого не є жеби кольбов по бочині надобраніч заспівати?))))))))))
Доброго ранку на вулиці добре,йшов дощік. тепер сонячно і прохолодноЩо,дрихните?А на пошуки артефактів?Ай -йя-йя.. Соньки!
Доброго ранку ! Та вже давно не дрихну, бо звичка прокидатися рано. У нас другу добу дощить, земля розкисла. +19 , приємно-прохолодно.
Усім доброго ранку,приємного та продуктивного дня!Сонечко вже стало гріти ,мухи повилазили,пан злився на радіоринок,а я піду готувати сніданок
У мене тіки вчора під вечір погримкотіло, поблискало трішки покропило та зламало дві верби. Сьогодні похмурно, вітерець, патура +21. Повернувся з базару - була дуже гарна гасова лямпа (з цинку), але дюже дорога. Накупляв імбусів - зара буду пасувати до дюймових гвинтіків. P.S. Остограмився та зара поправляю пивком. Завтра у відрядження - не хочеться аж у фляках крутить.
САЛОм алєйкум шановні!!! Наше благородіє вже дома, чуть пізніше буде фотозвіт А де Вождяка, гаяваспитаю???
А я ось розбираю хфото з флешки... Може комусь цікаво буде(калібр 12.7Х108 ДШК/ДШКМ/НСВ/КОРД) Бронебійно-запальна Б-32(зразка 1932 р.) Бронебійно-запальна-трасуюча БЗТ(зразка 1944 р.) Запальна митєвоі дії МДЗ(десь 1950 роки) Бронебійно-запальна БС(зразка 1972 р. з металокерамічним осереддям)