В 1970 роки сніги у нас були знамениті, замети досягали дахів будівель, село інколи по місяцеві було відрізано від цивілізації. Особливо памятний снігопад був 17 квітня 1977 року, коли за одну добу впало близько півтора метра снігу. Ліси були знижені так, що в деякі місця не можна було зайти ще з пять-шість років.
Видповидаю смак вид отвору? натрапив на склад в тирнете, дули малювати не вмию я теж вихована людина можу тильки крутити тай не тильки но ворогам(це по секрету)
На санчатах ми з гірок з"їжали ( коли був сніг ) . А в хокей на річці грали , хоча в деяких були такі невеличкі санчата із прибитими до них ковзанами і вони їздили по льоду відштовхуючись лижними палками .
В мене теж спогади про сниг йихав з Киева до дому через Свитловодськ десь у 1996-98р а на гребли ну майже як на фото
В мене просто легка рука! То якби Вам пан Консерватор так дав- то того снігу Ви б не виділи до Різдва!
та ні. той що у слоїках був іще літом скінчився, спека велика була то я охолоджувався. а цей нового врожаю, свіженький.
З Тернополя. Але живу зараз в Золочеві. В Тернополі залишилась мати. Так що, якщо щось потрібно- звертайтесь.