Шановне панство! Знов наближається відпустка, підкажіть куди можна було-б поїхати на тиждень із жінкою? Десь у сторону Західного кордону. В мріях куди-небудь де е ліс, вода (річка, озеро), бринза, вино. Зняти клуню у якоїсь бабусі в селі, або кімнату недорого, бо з грошима кепсько. Торік були у Львові - сподобалось, Куди треба дивитись, в яку сторону?
Смотрите асус, делл, НР. Практически все аппараты не плохие.Но при условии проца от интел. Ацер, леново- гуано. Сони- дорого. Проц- от І-3 и выше. Памяти 4 гб с головой. Для кино в НД, офиса итд итп с головой. А какой у Вас ноут? Может с ним еще можно что-то сделать?
Это потому что Ацеры уже никто не берет. И по ОЛХ-ам сливают как могут. З.Ы. В ремонте тоже что-то шарю.
То здайте металобрахт із спортзалу - у прийомку. І підкачаєтесь, і при грошах будете. Але тоді дівки на вас накинуться.
Дякую за інформацію . В мене був леново Y570 , лишився в бувшоі , ото тепер думаю що купити взамін . Нє так нізя . В спортзалі я отримую позитив і фізнавантаження , та й той спортзал не одну сотню дітей нашого містечка відволік від п'янства . А хуни , та біс з ними з тими хунами я поки козакую .
ну чого це без братніх відстоків? всьо по чесному! беру з клієнта за те що домовився і беру з виконавця за те що знайшов йому клієнта. і усі задолоені! пан Штюбінг що трапив у ліс та гори, Опришок що злупив з пана Штюбінга грубі гроші щоб той трапив у ліс та гори ну і двічі задоволений я, бо з двох отримав свої чесні братні відсотки. отакоєот. а ви кажет