та можна. тим більш сезон полювання на літаючу дичину вже відкрито. якщо щось не так то скажете що з качуром сплутали. отакоєот
Ква!качур так не гудит.і до летовища км так з 15 по прямій.тим біш в ночі.хм.мо квадрокоптер мої дрочуть.хоча звук-бенза+-двигун.ну точка на у-2 схожий.
Всім!бобраніч!мені зраня на роботу.а хто не схоче нахт дрихт-тому ой!прийде сіринький вовчок<2301> і укусить за бочок))))))).бобраніч брацця.рибноґо дня всім.п.с.в нас крапить нарешті.ҐУРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Всім доброго ранку і вдалого дня Красиве клеймо,правда ж Геть не витерте,не убите "Берндорфская фабрика металлических изделий в Австрии, во главе которой с 1879 года стояли Герман Крупп и Александр Шеллер. После выхода из фирмы наследника Шеллера в 1890 году, фабрика стала называться "Берндорфская фабрика металлических изделий, Артур Крупп" (завод проката цветных металлов "Берндорф Металварен Артур Крупп"). Много посуды для Вермахта. Reinnickel - "чистый никель". Кастрюлька на 2,5 літра. в дууууже чудовому стані.
Доброго ранку! задуха не спада,хоча в день буде щє жарчіше я на роботі, знов хочу купити вже червону ікру у Вас росте Бук? якщо так,то зробіть палийцю і палицей по кукурузі гепнуть
Вождь.і ше бубон працює.В него дощ крапав.а в мене ніц.і це за 34 км?Шось тут не зовсім чисто.а ще в крані води немає на 2 дні.А все думав.чому Вождь голить голову.тепер зрозумів.щоб пейси не було видко
І вам доброго!буком не втну.ото росли б <стрєла,іґла,тунгуска.шилка на крайняк>пішла б потіха.заодно б сусідам побажав доброї ночі))))))))))
Вітаю ! На вулиці тепло і сонячно . О , а де це Ви моє фото взяли , га ? З спортзалу я повернувся ще вчора , а на зв'язок не виходив бо клятий кучмостар зробив ліміт на інтернет . Раніше було 17коп у день і безліміт , зара дают всього 50мегабайт , хочеш більше то переходь на інший тарифний план . І не барсік , а Тузік - класику треба знати .
Упс!в мене таке не росте.може вони самі тойво.ну там знамя якесь схочуть запустити ци парад на воді з ракетним пуском в прісутствії пуйла.в них так гарно виходить)))))))))
так і в Парторга дощу не було бо він хмари своїми пантальонами розганяв як тіх голубів. так що усі претензії до нього. втім вітаю.
Ви до нас не збираетесь? Бо спека закінчюеться а у вас запланована єкскурсія до пляжу! Ось правила поведення! https://www.facebook.com/981CHFI/videos/vb.174572581654/10153389907391655/?type=2&theater
та мо і траплю якось але точно не на нудиській пляж. я за дівчатами років до 14 ще міг підглядати, потім вони самі показувати почали. так що то не до мене а до сусіда Касіо. він хоч і вже дорослий хлоп але і досі за дівчатьми підглядає бо вони йому ані показати ані дати незголошуються. мабуть якісь велики вади в нього що аж у спортзалю ходе. отакоєот. а ви кажете
Та якраз 50мб , 500мб це якшо перейдеш на тарифний план смартфон , але там тре платити 25 грн в місяць , а мені воно ніц не тре .