Що викоїте,пане К?Гаяваспитаю?!Я не встигал не те,щоб випрати,навіть витаскати того ковра,як дощ почав накрапати.Що мені тепер робити?Біда!
Вітаю ! На вулиці тепло , хмарно з проясненням , легкий вітерець . Квасолю та шо посохла вирвав , але ще зеленоі хоч греблю гати . Зара сиджу відпочиваю , почалася сієста .
І мені теж близько.при середній+-7годин по територіях спокон віків хвошистобандерівської хунти)))))))))).доброго всім дня!в бандьор+35<в тіні> ква!смажить.міряв тиск=90на70!баляка!нахт космос почекає))))))))одне радує-вчора комради зібрались.говорили,пиво пили.знахідки дивились.
А шо з ним станеться , га ? Поки Тузик буде без будки , бо до будки і ланцюг йде комплектом , най на волі поки жиє .
Ги!то певно та конхвєта,котру єщьо ліґітімний піхав пуйлу на парадє.а той відмовився.мать маленька була)))))))))))
Щоб завжди була готовність до космосу,то знахідки треба під чай дивитись,а коли вже пиво втрапило на вечір,то контрасний душ+ солодкий міцний гарячий чай з шоколадкою-саме те ,що треба.Більше так не хворійте,бо так і до Всевишньго недовго
Але то буде жертва кацапському ідолу.а не нашому Богу.Бо воно ні Богу свічка.ні чорту кочерга.Сьогодні відніс йому ультиматум.Або до 10 вересня виплачують всю заборгованість(близько 250 000 грн).або турма.або після 10 вересня я починаю шаманити.САМ.і воно подохне в великих муках.А під *роздачу*трапить головний міліціянт.нашого міста(а йде скорочення).прокурору теж перепаде на*горіхи.чи по горіхах).Бо на 10 заплановане ТБ.Плюс голодування під пенсійним.