во в нас з паном Русланом друзі і сусіди мєнти гарні ... ... діючи узгоджено шляхом застосування психічного і фізичного насильства, вимагали від Думітраша А.В. і Урсу М.А. зізнання у злочинах, яких вони не вчиняли, періодично з 10 години 30 хвилин до 14 години вчинили їх катування. Тобто на протязі цього часу заподіяли потерпілим сильні фізичні болі, фізичні та моральні страждання шляхом нанесення побоїв, мучення та інших насильницьких дій, а саме наносили неповнолітньому Думітрашу А.В. удари кулаками та ногами по різних частинах тіла, в тому числі по голові, обличчю, тулубу, натягали на голову поліетиленовий пакет і таким чином душили, а також перекривали дихання здавлюючи шию коміром куртки в приміщеннях кабінетів №29 і 34, Урсу М.А. наносили удари кулаками, ногами по різних частинах тіла в тому числі по голові, обличчю, тулубу, рукам і ногам, дерев'яною дошкою по сідницях, підривали на голові петарди, натягали на голову поліетиленовий пакет і таким чином душили, при цьому вприскували в середину пакета сльозогінний газ, а також перекривали дихання здавлюючи шию ременем, через натягнутий на голову пакет, в приміщеннях кабінетів №29 і ЗО, причинивши при цьому потерпілим легкі тілесні ушкодження, які спричинили короткочасний розлад здоров'я....
Доброго ранку!А в нас сьогодні хоч і спекотно,але небо хмарками затягнуло,може якісь дощік Бог даси...
Усім доброго ранку і продуктивного дня!Дощ так і не пішов,хоча хмарно,та це й на краще.Нехай пан К відпочине,бубна налагодить доки я ковер виперу і він висохне,а тоді вже й потанцювати ритуальною ходою навприсядки можна буде.
Пан К свої сідниці раніше 12-ої з дивана не підведе, тож можете не тілько ковра, а й всі дорожки випрати.
от сижу і думаю - може варто було вчора тую твою настойку з йолкою скуштувати???? .... бо шось мені тая що ти налив не пішла
Всем привет! Сегодня я дома! А давайте его лучше в жертву принесем! Выгодная утилизация так сказать. Тока синей глины у меня НЭТУ!