Десь такий і в мене розпорядок . Тіко на агрофітнес йду десь о 8 і до 11 , 12 , а на 17 іду до спортзали , там прохолодно 20плюс бо в підвалі багатоповерхівки , отакоєтавикажете .
Доброго ранку ! У нас +23 , мінлива хмарність, легенький вітерець. Мабуть допомогли шаманські таньці з бубною . Піду попрацюю, доки спеки нема. Всім гарного дня !
Це не сервіс. це фото з radioscanner.ru , оновлюються кілька разів на добу. ссилка http://www.radioscanner.ru/forum/topic47944-13.html
Хай Панство! прикол: тільки но вчора о 9тій вечора вирішив зайнятись поливом тютюну, як... бабах пішов дощ!!!!! і лив усю ніч!!! а так ранок, +21 забортом (хоч не +31).
Блин дохтор загуляв...Пов ночи звонив и звав кудись вештатись.Потим звонив йрго тато и питався узнать де вин э.Набридло в 2 ночи и я вирубив теляхвон.Хто побаче Громова-вбийте и переконайтесь що вин таки вмер!
Сьогодні йду робити добру справу.До.............ти начальника ПФ.Невиплатили сцуки пенсію.Пішов дядька з дубовим листям в петлицях.попустило.А теперички хочу щоб те чучело посадили в турма.Нелегко це буде.але буду старатись.