Витаю всих! ну от я шо Вам комсомолэц-ничого мени робити. Цикавлюсь ось чого в мене батько в 1945 кочегар паровозу,помичник машениста,машенист. У 1952-1954 писля техникуму помичник машениста электровозу.в1958р машенист электровозу м. Гудермес (чечня). в 1962р машенист тепловозу СевГок м.Кривий Рог усе життя на кольосах.
ні. цим будуть хуньдаї до найближчої станції тягнути коли вони серед степ знов стануть. одна вигода. і місця багато не займає, у хуньдаяж можна возити і люди зігріються, ну і економія електрики.
Пане консерватор а Вам свого замало "як то? щоб вони в мене рядком стояли і було мені харашо і красіво(с)" що коти гастайбайтери вже спокою не дають? Залиште тих котив даю наводку у теми "братва спешите" руслана100 на багато цикавише буде у мене там черга пид № 10
та в мене просто іще і кішечка маленька є от я і хочу її до чогось корисного привчити. а то спить постійно
Та ни дви теми 1 братний видсоток з злата(навищо Вам у чергу всавати?) 2 кишечку замиж до речи Ви ей росповели про весилля часом це не вона?
Та ни це не пан консерватор вин не матюгаеться по москальски тай мнинака такого суперового вин не застосовуе