Цікавий поворот сюжету сьогодні в темі. Але, чом би і ні? З особистого досвіду: за училок не знаю, а студентки-медички, то таки так. Безсоромні і домовитися з ними було легко, та на що завгодно. То, може, познайомити Вас із якоюсь гарною незаміжньою хазяйновитою молодицею? Якраз є одна зовсім недалеко від Вас. До речі, навчалася в Кіровограді в медучилищі.
О починається . Дайте мені хоч пройти курс реабілітаціі від подружнього життя . Ото Ви пане Алекс геть як моя одна подруга . Вона вічно мене як десь побачить чи як прийду до них з чоловіком погостювати , відразу питає чи вже я знайшов накому одружитися . Бо вона каже що отаке життя затягує і до нього швидко звикаєш і шо починаю негативно впливати на іі чоловіка , що той теж почав бунтувати і вимагати більше вольностей і свобод .
І шо істимеш старого чоловіка із жидівською кров'ю , га ? Ото вже розповім свою страшну таємницю . Оце зовсім недавно взнав від рідноі тітки що мій дід ( материн батько ) був нагуляний моєю прабабцею від жида поки прадід заробляв таляри в Канаді . А взнала тітка це також випадково . Ото вона мала гралася на подвір'і ( матері тоді ше на світі не було ) , а дід із своім рідним братом почали чогось сваритися . Той брат почав на дідо кидатися з кулаками . Дідо йому каже ти що будеш за таку дрібницю битися із своім рідним братом ? Той йому каже який ти мені брат ? Мати курва тебе з жидом нагуляла . Ото тепер я й розумію чого мене до жидівок тягне . Такшо пане К я вас не боюся , все одно старого напівжида не істимеш .
Ну чого ж так відразу? Ніяка вона не німфоманка, хоч і з медучилища. Просто висока блондинка з довгими ногами. Правда, блондинка. Але, може воно і краще? Я не писав про одружуватися, лише про познайомитися. Це дуже різні речі. Трошки. Не рахується, у жидів національність по мамі.
Ой не приведи Господи . Най на роботі такі експеременти проводят , а в дома най будут ласкаві і турботливі .
Блондинка , та ще й довгонога це добре . Але в мене чомусь ніколи нічого путнього не буває із жінками з якими мене хтось знайомить . Не має чому заздрити . От у Вас все добре діти , дружина . Для пана К цього вистачит , щоб обходити мене за кілометр .
А дуже блондинка,чи тиков прикидаэться?Якшо дуже,то я и сам непрочь познайомитись.Скажить ей что я слэпоглухонэмой капитан дальнэго плаванья.
Тому і трошки. А проблеми бувають в кожній сім"ї, і я зовсім не виняток. Ви не в церкві, Вас не обмануть. (с)
тю на тебе сусіде! нащо я буду тебе їсти?! я мнЄсо продам а на ті гроші куплю смачного сала та м'яса свинячого. от те я і буду їсти.
Добраніч ! Я спати , бо завтра зранку до агрофітнесу тре приступати ( квасоля ) , та й в спортзалу теж планую сходити щоб порівняти трохи спину після тих сільхозробіт .
Я так і знав що ти підступна людина , попхаюся спати в катакомби . І шо навіть паспорт Ізраіля можна отримати , га ?
Вони мотивують це притчами Соломона: 30: 18 Три речі незбагненні для мене, і чотирьох я не розумію: 19 путі орла на небі, путі змія на скелі, путі корабля серед моря і путі чоловіка до дівчини.
І Вам доброї ночі. Спробуйте як я. Працюю десь з 6.00 до 11.00, а потім денний сон, поки найспекотніше, а десь після 17.00 знову можна щось робити, а коли стемніє, то посидіти в компі. І робота зроблена, і виспався, і з колективом поспілкувався.