Да народ... Перечитал последнюю страницу с иллюстрациями... Понял одно- БДСМ на Райберте не за горами....
Бруно Адольфович(раптово). Тьолок нада п**дить. (Бруно Адольфович сильно пи**ить кулаком по столу, так шо підскакують стакани). Но сначала зав’язать в мішок, мішок завєсіть на балку, а пи**дить нада ломом. )М(
Бруно Адольфович. Та, то на**бки єщо х**ня. Вот я чітав кнігу “Дєтство Геббельса” називається. От за**ісь книга. От ані как-то з Кальтенбрунером знайшли бомбу і, от пацани, не іспугалісь, падлажилі учітєльніце в кабінєт.)М( -- І шо, то вам не воєнна історія?
ну як то якого?! сусіда Касіо! бо то він почав тут свої збочені хвантазії розповідати. мабуть то спека на нього так подяло бо до цього він був чемний та не хтивий
Так і помреш темнотою семіпідвальною , і нічого цікавого в житті не спробуєш . Будеш як ото Іван Опанасович у Чорта молодість просити . "Сатана. Ваня, а пам’ятаєш, коли ти старий був, як ти в мене просився, молодость хотів – аж душу заклав. Іван Опанасович. Ну як?! Сатана. А казав жеж: “Чортику, любий, зроби молодшим, дай трохи грошей, та кабанчика, та то, та сьо, – то я тобі служить буду і всіх геть чисто позакладаю”. А сам противний, слина тече з рота, зубів нема, а у вухах вати з пів кіла стирчить. Іван Опанасович. От ніх@я такого не помню. Не було цієї ху@ні. Сатана. Ну як же, Ваня, не було, када імєнно шо було. Казав: “Я як молодий буду, то не буду більш всякої ху@ні робить, – у поліцаї вступати, сало їсти і таке інше, а буду ізучать три стадії духа, шоб потом кричать: ‘Остановісь, мгновєньє – ти прєкрасно!'” – не ти скажешь? Хто казав: “Буду Ніцше читати, а потім превозмагать в собі поца, їбать по ночах дику вовчицю і в Ганконзі дурний план курить”, шо, не ти? Хто казав: “Покину це сало ху@йове, а буду ананаси і бургундське пизд@чить з манєкєнщицями в Парижі і через їх пойму тщету зусиль”, не ти? " Оце ще згадав якраз про своє студентсво і цю п'єсу . Ото прочитавши оцей твір " остановісь , мгновєньє , ти прєкрасно ! " було це на початку мого 5 курсу . То чогось ми назвали молотка " упиздень" як чорта із тоі п'єси , і написали йому таке ім'я на ручці . Ну і як завши заселилися молоді безпринципні та безшабашні першокурсниці , а в них як у латиша одна пи... і душа . Ото прийшла одна з таких і просить , а у вас молоток є килимка вона прибити хотіла . Кажу єсть і даю ій , а вона ото прочитала і каже і як його ото туди пхати . Ну я ій кажу ну ти даєш вже така здоровуля , а не знаєш як пхати . Кажу тримай за металеву частину , а руків'я пхай - шо не ясно ? Якраз тузік . Навіть Клавдій дядько Гамлета це знав , а Ви пане Руслан ні , соромно , он пан К зара вам знову двійку поставит . Ось Вам доказ як ті канхфети звати : " Клавдій. Мон шер Гамлєт! Ходімо в кабінєт. Канхвету дам тобі я посмоктати. Канхвета очєнь класна, Тузік вкусний. (Клавдій гидотно плямка, ізображая вкусний неху@овий Тузік.) У ту же мить із моря вилазить Привид у брудному простирадлі. Привид. Не вір, мій сину, цьому підорасу. Канхвету ту тобі він в жопу встромить. " .
Усім дякую за компанію,йду слідом за паном спати.Дощ так і не пішов-це й добре.Усім добраніч!Не засиджуйтесь,бо страшно подумати,що до ранку понавигадуєте
До чого тут спека , га ? Я вже 3 місяці як розлучився . Почав нормально спати , набирати вагу , вже скоро буду знову такий самий як коли був студентом .
... і пустити кулю в лоб, щоб на все життя запам'ятав. Або оголосити сувору догану із занесенням в грудну кілітину, як казав один мій знайомий.
Ой бідолаха мать ій пече . Ото ще розповім , мо вже й розповідав . Хлопаки прийшли до дівок грати в карти . Грали вони там собі грали . Дівки поставили відро води на плитку щоб підмитися перед сном , а хлопчина коли йшов курити побачив над тим відром в'язанку червоного перцю . Ото й взяв та й кинув ту в'язанку перцю у відро . Ну потім вони ще грали в ті карти і знову той хлоп йшов на перекур і непомітно витяг ту в'язанку і причипив на місце . Тут через деякий час дівки кажут : все давайте вшивайтеся ми будемо спати бо зранку на пари . Ну хлопи вийшли на коридор і одна дівуля теж вийшла за ними . Ото хлопці посідали навкарачки і курят , дівуля ім чого не йдете посідали тут , мол кіна вже не буде . І тут із кімнати доноситься страшний крик і чиниться якийсь колосальний шарварок . Та дівуля що була на коридорі вривається в кімнату , а інша ій кричит води мені принеси бо горит там все вогнем . То мать на фото дівуля так само погуляла в дурня в гуртожитку .