а ось і відгадка того чого Аскабан посудний незахтів на зустріч являтись. він виходе на полювання за пля а потім їх здає. а усім каже що тєжко пряцює.
Доброго і спекотного усім дня!Це кому тут жара не подобається гаяваспмтаю? Пан К,я була б неймовірно щаслива,якби розробила такий рецепт.Я жах,як не люблю холод,зиму,сніг і все,що з ними пов"язано.Так розумію,якщо Вам трапиться під руку подібне-Ви зімною не поділитесь?))) З чого Ви взяли,що я конкурент,де я на нього сгожа?А сусіда свого по голові бубнем,щоб усе там ,як слід утряслося.І дощ піде і добру людину до тями приведете
Шо ж ти робиш?Тяма є?Ти ж весь секрет розкрив!!! Ось пан К тяпне чарчину,як візьме бубона,то тут не тільки дощ піде,нас заллє всіх.А як же мої помідори?Вони ж геть чорні стануть.Ото наїсися салатику!
Пане,так зразу видно,що ціє вот не справжні.Тому й не діють.Треба на справжні дивитись ,тоді мо й діло буде.
Пробигся по мисту!Приихав пан дхтор з видпочинку-видко набрид гуцулам,ось и випендирили.Зустрились попили пиваса потеревенили,познайомився з його сином(чомусь на мене дуже похож....)Чому б це?До видома всих буковинцив ,гостей и бажаючих-видкрив ворота найбильший костел у региони.Зайшов ,подивився-купа вражень.Памьятаю його з дитинства-завжди зачиненим....Вси бажаючи можкть прийняти участь у видновленни храму!Роботи проводя по субботах.Ось сайт и координати.
Ви поки тут тему не в ту сторону потягли то пан К,здається,узяв уже бубона і щось набубонів.У нас небо затягло хмарками,хоч і не чорними,та здається мені,що буде дощ......