так а чим ви оце займаєтесь?! ні щоб відразу поїхати все взнати зазнімкувати ви картоплю риєте і мабуть на чужих городах замість того щоб зайнятись потрібними усьму прогресивному людству справами. і як це назвати гаяваспитаю
таке! це зветься великим неподобством бо ми усі чекаємо з нетерпінням а ви байдекуєте. отакоєот. а ви кажете
А шай...е!упс.сорі.фрау на сторінці.банка бракована ква!то шо в ній-правильно буде-боржч.альбо юха.во!доброї всім ночі!Бандерштадт+20,зоряно.завтра на коп о 5.30.п.с.хвото байкера будуть однозначно.мо заодно і хабар закину
Іч який швидкий,спочатку потрібно прибрати пшеницю потім стерню примяти,і аж потім береться мд і ідемо шукати.І аж тоді робить фото (можливо...)
Я тобі ще раз говорю - я був в той день на роботі. А тебе я не боявсь,не боюсь,і боятись не буду І з якого доброго дива я тебе повинен боятись.Ти ж не кусаєшся Бо старий вже
Думаю, він просто тоді якраз був зайнятий. Ходив на пляж. Нудистський. Спілкуватися там з молодими киянками багато приємніше, аніж шастати з тобою по музеях.