Костя іноді щось пише , а от АлЬОша згинув в катівні пана К . І шо за Максімка , шо за один ? Це шо отой негр якого підібрали кацапи в морі ?
Ні,те звірятко,що кацапська матросня підібрала,то просто тьозка,а наш Максимка ось - https://reibert.info/threads/dopomozhit-znajti-tank.589901/
Вітаю! Ось припхався сюди знов. Ця спека мене скоро дібье... Вже і лямпу вимкнули, а воно пече. Де наш головний лямпар? Що за неподобства? ГАЯВАСПИТАЮ! Хто лагодить буде?
шо такоє гаяваспитаю. вашій пані така погода подобається. мабуть потайки від всіх вона розробила рецепту консервування сонячного тепла щоб спекулювати ним взимку. тобто пряма конкуренція мені бо так і знігу небуде геть. і так одні збитки через неврожайну цьогорічну зиму. усі запасти вже вичирпав, і мені вже нічого незалишилось тому теж потрипаю від спеки. ще і сусід мабуть своїм жидівським божкам жертву приніс що так пече. без сподніх залишився але жертву приніс.
1. ГАЯВАСПИТАЮ- це чому, коли ота лампочка вімикається, спека не спадае? Це перерасход єнергії! І не лише на мойому подвірЇ, а в маштабах всіеЇ Країни! Що за неподобство!!! 2. А те, що консервуе моя Пані - свідчить про ії працьовитість й кмітливість! Займается вона цим в день, бо для ночі в неї я є!
Всім доброго вечора:-D,як ся мається???Сьогодні був на копі на ближчому полі,знайшов 5 ґудзиків німецьких і одну деньгу (фото не буде бо з смартфона і инет ні в гузно) додому потраплю виставлю.А потім був другий коп ;-) бульбу рив,теж хороший результат)))
до речі пане Грінго а як там лямпа з немецького панцерного потягу разом з панцерним потягом себе відчуває? та і інший хабарок. гаявасуважнопитаю