От халепа и ковзанку мою закрили-гади кацапи!Бо вже звик до постийной зими,спеку тепер ледве переносю.Покив вештався по вулици ,прикупив кавуна.У нас по 3 гр.Вчора кажуть були по 2,але я купував сьогодня.
У нас дешевші.По 2,98 Не шучу Але я ще не купував,своїх поки що вистачає,хоча і не такі великі,але спілі і солодкі Годину тому одного ложкою виїв
Так то вчора були по 2 но маленькі , а сьогодні по 3 але великі . Мо вже й мама і мать вже й не одноразово мама і від всіх сусідів ( бо таких тіки могила виправить ) . Заміж вийшла за мента , мать так мента Бог наперед покарав .
Так пишіть правду . Ви ж спочатку ті лямпи гарненько потрощили кувалдою (щоб менше місця в мішку займали ) , а вже потім віднесли до пункту прийому металобрухту .
Пане Вождь!!!!!!!!!!!!!!!!Що це твориться за неподобство.?га я вас питаю?Ви чи бубона порвали на весіллі в неділю.Чи Касіо відкуп дав хороший?Чи з бубона *сємачки* в суботу продавали.та не всі продали.І бубан зайнятий.Щоб сьгодні пішов дощик.і спека пропала.
Ви так увесь авторитет розгубите.Снігу було вдосталь;чи мо тільки казочки розказували про закатані слоїки,а самі ледарювали?
Та мать бубан прийшов унєгодность . Я вже давно не приношу ніяких жертв , навіть мацу не ношу до жертовника (бо всі ті жертви марна справа і тіко одні розтрати ) . Як кажуть старі мудрі люди прийшов Лля то вже скоро осінь і пора сподні вже носити і вату у вуха пхати , а як прийде маковей то тоді вже геть капець і готуй рукавички про запас .
Траплялась і мені ця картинка.Цікавий комплект. Чайник "с отвинчивающимся носиком" Цікаво для яких цілей він відкручувався.Невже щоб компактніше можна було скласти в торбу та в спину носик не давив ?
Це велика кацапська вуэнна тайна.А ось чому не зробити заглушку на резьби,щоб з чайника можно було зробити кастрюлю теж не розумию.Азия-дикарис!
мо для того щоб поклясти у самий чайник разом з кухлем а вже чайника впхнути у казанок. тиж бачиш що там і руків'я підчепляється від пательні. і всьо кампактно та по кошерному фень-шую. отакоєот
Пан К діло каже , мать все так і було . Якщо дивитися на ту об'яву то отой заварник у кружку , кружку у чайник , а чайник із відкрученим носом улізе у казанок і зверху все заерити крилкою . Потім дебело гахнути кувалдою і здати на брухт , гроші пропити . Он бєлоруси починают самогон гнати https://reibert.info/threads/samogon.653135/#post-6934504 , то на той самогон і витратити вторговані гроші .