Куме, ви або зазнались або є крайньо неуважний. Я вас призначив головним розпорядником святкування першої річниці нашої теми, а ви ноль на масу...
дякую! тю.та що там їсти? так ото трохи підобідати щоб не зголодніти передо обідом та і то може не вистачити для одного. прийдеться іще салом заїдати.
Ото вже маєте жіночку моторну! Поки ми тут думали як Вас рятувати через Вашу жадність- вона вже знову канапок наробила!
Ого! Якщо Ви так ще працюєте, як їсте, то я дуже тішусь за Вашу область. Ви там з передовиків вилазити не повинні! Всі напевно в мендалях?
Не переживайте, нині переддень посту, або по-гуцульськи "пущіні" коли треба запастися "жиром" на весь наступний піст.
Десь знову подівся наш Вождь і *учітель*.чи пішов в консерваторію.чи мо на концервний завод(по секрету.в нього є свій заводик.концервенний). А ще скажіте добрі люди.те що консервний завод.я розумію.Там виробляють консерви.а консерваторія.це там де пробують консерви.значця.я думаю так.що пан Вождь є вождь всіх консерваторів(випробувачів консервів).Яка в нього небезпечна робота.А молочко то хоч дають?
от хоч одна людина мені поспівчувала як мені тєжко. а вам всім повинно бути соромно! ану женіть мені три лантухи сухого молока, щоб не скисло.
То візьміть собі і відскануйте! А потім в рамку і за скло. І буде Вам харашо і красіво (с)! А саме головне- ніякому перевізнику не платитимете!
Мені здається, що ця http://www.junkers.pl/pl/pl/produkte_1/urzdzeniakonwencjonalne/Kotly-konwencjonalne.html є більш зацна.
Звичайно! Але не серед котлів і колонок! Не завню, правда, чому, але котли Юнкерс рахуються гіршими. Хоча На прикладі мого Вайланта- я вже засумнівався. До речі, в тому ж журналі є ще реклама і Юнкерса і навіть Юно (газова плита цієї фірми у мене зараз і стоїть): І врахуйте, що це 1937 рік! А яка там архітектура: