Доброго всім Євлампію теж наше з кісточкою Може допоможете ? Нікому не траплялось на очі ? https://reibert.info/threads/kruzhka-ria-chi-rkka.653088/
Гевалт ! Шо це робиться , га ? Вже поліцменам дали такі права і полномочія , а шо ж Ребе буде обрізать , га ?
Усім доброго і продуктивного дня!Доки пан працює вирішила заскочити,вас провідати,у нас у затінку +36,сонечко так гарно гріє,так тепло і приємно.От би так завжи!Мега теж люблю дивитися,там такі гарні тваринки бігають.А ще за цих декілька днів на форумі я зрозуміла,що найкращі тут ота собачка,що з невинною мордою ліца дивиться в комп,а ще той котик,що спить піджавши лапки,а ще той папужка,що виглядає із-за вазону.
Ну і де це Ви пане К такого набралися , га ? Ну ладно я жив в студентському гуртожитку 5 років то в нас там таке було як має бути . Он одного разу виходжу на кухню , а навпроти моєі кімнати біля дверей чесноі давалки крутиться якийсь салага першогодок чи другогодок , а сама давалка щось гутарить із двома ще якимось салагами на кухні . І ось каже вона таку епохальну фразу : " я вам шо блядь ? не більше двох одночасно " , отакоєтавикажете .