І про видобуток - не хочеться одного разу провалитися під землю. І цікаво для чого та глина - невже дощ викликати? А щодо дощу, то як у нас кажуть : дощу і смерті просити не треба. Зрештою якщо є бажаючі, то міняю місяць-другий спеки на таку ж кількість холодного періоду (Спека мені)
Из знахидок-Копейки:15коп 1901р.1коп 1940р.15коп.1956р.5коп1961р.2коп1961р.3коп1972р.Крейцери:1кр.1816р.2кр.1851р.2гел.1914р.Динарий-половинка Васпасиана.1 буратинка.
Або я дальтонік, або ми говоримо про різні сорти глини. (із цегельного заводу час від часу беруть глину для кладки печей - ну а я вже по родинному мушу ту глину використовувати по призначенню, лише її колір зовсім не схожий на синій)
да!з такими розвідними ключами мо і лашариків розводить і мацкаликів за клунею і .ну ви в курсі)))))))))))
Ось герб Черноввцов,Австрия.8 кирпичей 8 кирпичных заводов,з-д металлист на котором я работал инженером изготавливал формы для кирпичей,по работе я часто был на всех 8.С полной ответственностью и уверенностью говорю-Самый лучший кирпич из синей глины.
Хто я такий щоб вам раду давати?Хочете на пошту,хочете биля темплю,хочете биля вокзалю сэмачками торгуйте.
синьою глигною баби обмазуються. кажуть що ото як обмажешся то років на 20 можна помолодіти і знов цнотливою стати.