Вітаю. На фото купа німецької техніки. Ваш дід точно воював за Червону армію? Сьогодні цицьок немає, вони по п"ятницях. А я зранку зганяв на поле, там зтюкували 70 тюків сіна, потім їх перевезли та вкинули на сіновал. Не холодно було ні разу. Нехай, ближче до вечора мабуть візьму прилад, та десь носа висуну. Чи на рибалку поїду. Іще не вирішив точно. Чи на коп, а потім на рибалку, а вранці знову на коп?
Dоброго дня! доповідаю: о пятій був уже на озері, перша покльовка- сазанчук грам на 500-600, другої прийшлося троха чекати... ледь не зламав котуху, але ніхрена не витяг- вовтузився мо з пів години, потім плюнув і почав тягти живосилом,- обірвалася вся снасть! Курва прийде день, і я оте, шо воно там таке достану! по підсумкам: одинадцять покльовок, вісім разультативних, залишив собі тіко трьох:- одного до кіла для себе на суп, дві з них віддав сусідові (до двох кіль кожна), зварив знатний супчик(бо ухою зварене на газовій плиті називати гріх) Зара буду куштувати! Добре шо металосукача не брав, а то сьогодні поліція із лісниками кілька разів підхоdили, видно знову румуни sетку ставили, ото вони і шастають!
нєнуашо! йде собі самотній італієць який вирішив відпочити від спеки а заразом грибів позбирати та свіжим повітрям подихати насомті а тут бац! сітка. заплутався. сам неможе вибратись. сидить пляче отакеними сльозами. і тут румуни. ай-на-не-на-не кучірьявінькій. з гітарамю та ведмедем на шворці. і кажуть вони тому самотньому заблукавшому та заплутавшомуся італійцю по людські. а давай ми табє пагадаім?! пазалаті ручку! ну італієць погоджується, розмазуючи сльози по грязній та неголиній мармизі і вони йому гадають що видереться він з тіх тенет та з лісу але тільки якщо віддасть усі гроші що в нього є, дзигарики, телехвону мобільну та кросівки саламандер разом з джінсами гуччі і гумовою жуйкою. і коли він їм усе це віддав то вони дійсно виплутали його з стіки та вивели з лісу, блягородно залишивши 10 лір на автобуза. отакоєот. а ви кажете
Доброго ранку! тікіно дали інет-гади!!!!! зробив багато хатніх справ,і побіг чітати що Ви тута понакнопували
як немає?ото денце відкрутіть!і вам на ногу гепне здоровяча чуґуняча противага.от вам і буде нквс-мама нє ґорюй))))))))))).в 90-х,мав такий досвід<матюґи було чуть не в ратуші.добро всім дня.в нас-пекло.певно тре курвів на 101 км вислать,щоб дощ пішов.бачив сьогодні байкера в прикольному шоломі.фото згодім,бо зара на роботі.досмажуюсь.без!яблук))))))))))))))
ось сьгодні зловили кацапа і заработала міні кріматорій, варимо не борьшік а 2 кастрюлі молодої кукурудзи а щє кампота з айви(дичка), на вечір теж буде весело гучно
ось будні працівників коли не на копі ототама кустік аличі все шо зосталося від кацапа-тапки ну і якже без неї
які Чарівні!слова-зі свого компа))))))ато-коханий!ходи вечеряти!ти на кухню,а вона-хоп!і вже за компом!во заяза)))))))))<ну моя кохана теж читає тему зі мною.я не бороню.в мене від неї секретів не є.>
Вітаю вельмишановне копарське панство! спека неймовірна, на водоймищах стільки людей ще не бачив!вдень градусник у машині показав +40
Я взагалі тьощу мав на увазі... Та уявляв не зовсім так... Даже хфільму передивився ще раз. Залишилось знайти синю глину.
Вітаю постійних (і новоприбулих) жителів теми.Сьогодні був в лісі.Нак срезень незвичної форми.2 замки навісних часів козацтва.два ключі від них.Один гарний.пуга*лиса*.теж козаки.Половинка курка від кремнієвого пістоля.І сьогодні трапилась підкова на дитячий чобіток.перший раз за весь копарський період.
Синя глина. Место добычи - междуречье рек Черемош и Прут, Ивано-Франковская область. Экологически чистая, так как добывается на глубине не менее 65 метров. Вся глина добывается ручным способом с использованием инструментов из нержавеющей стали, которая предохраняет глину от контакта с черным металлом.
Витаю всих!Я повернулся з круизу по селам биля днистра.Комраду Лесник65.пид заказ привиз пакихфон.Селяни за 350 гр. продали.Правда в гарному стани и плативок з десяток витдали.У якогось люмпена за бутылку и закуску набрав якихось лампив.А по глини-у нас ии глибоко копати не треба виход прямо на поверхню.При Австрии перши пидприэмства-цегельни.Экспорт на пив Эвропи.