Ну фсьо! Коли сімейство п…ками починає мірятись онлайн, краще не влазити, бо з двох боків вигрібати доведеться
Та я вже давно не сплю. Кіт прийшов ще години дві тому і почав мені бинта на пальці обгризати, мабуть перев'язку хотів зробити(я недавно перевіряв що міцніше — мій палець чи брама… тепер ходжу з обрубаним нігтем)
Теж гарна пропозиція. То кіт вас тягнув пропустити по чашкі ранішньої кави - за кумпанію, а то одному сумно.
Та воно може й так, тільки в 3:45 то не вранішня кава була, а нічна)) Зара найшов фото, щоб пана К% подражнити, жаль не можу шнурка до сканера знайти, буду фотиком пробувати
Приїхав до мене старий альбом, от найшов там такі фото: Це мій дід приблизно у 30-х (приклеєно намертво, не можу подивитись, що на зворотньому боці написано) Ну і ще трохи техніки, як підключу сканера буде краща якість
Вітаю товариство. На дворі +32, собачка сховався у ваній, перше сніданко з"їв, жменю таблєток ковтнув та кавою запив. Зара беру кундля на мотузок та поведу його щоб вишлакувався, а потім поїду на барахолку - мо що й трапиться.
Доброго ранку всім!У вас тут прийнято відмічати температуру повітря,то в нас зараз +26 в тіні,я давно вже не спю,бо пану Крану дюже погано після тижневого запливу.Розтираю його всого, бо зводить.Та,що я вам пишу,самі знаєте,як воно.Можете собі розглядати цицьки,не соромитись,якщо вам щось не вистачає,я нічого нового не побачу,пану теж не забороняю дивитись.Так що-не ховайтесь.Та й ще,зараз жарко,то всім можна не тільки дивитися,але й отокоєвот робити
вітаю товариство! в нас ще прохолодно +19, вчора погуляв трохи на весіллі співробітника,ото прокинувся і рішаю що робить
Вітаю Пановє! Вибачаюсь за свою жінку- порушення денного рєгламенту і все таке. Хотя ось не зрозумів - вона в мене не копарь, пару раз на коп їздила та хабар відбирала.Що вона робить у "буднях"??? Мабудь бізнес буде виджимати у пана К. А кто будет умничать- тот оденет
Вітаю ! На вулиці лагідний ранок , тепло і сонячно . О 6 ранку зарубав двох когутів , лишилося ще чотири , тепер трохи стало тихіше в курнику (менше галасу і співів ) .
Вітаю ще раз. Повернувся з барахолки - нічого цікавого не було. Бачив три лямпи гасові, але були якісь невиразні та некомплектні то й навіть не питав сікоко, ще були кабури для ПМ-а та ТТ. Купив собі солом"яного капелюха та поїхав до дому. Потім пішов до гамазину де купив зимного кавуна та десперадо зі сльзою - оце сижу та споживаю, а на вулиці +36!
таке! ви нас тут ненадурите. оно у куточку написано що то сьогоднішні світлини. так що кулемет та інше в вас точно є. їдемо до вас по ревізії. отакоєот. а ви кажете втім вітаю.