ну Ігнатію Лукасевичу ви винні то точно! так що я за мінімальний відсоток можу йому передать його долю!
ще раз кажу що мені усі винні сплачувати. та і неможу я вам довірити бо ви візьмете але не передесьте а це вже розтрата та крадіжка в особливо великих розмірах.
знаємо ми ваші аптеки. так що давайте незовлікайте зі сплатою відсотків бо приїдемо по ревізії і буде вам лихо.
Це ти нічим не зайнятий, а всі тяжко відпочивають. Я, наприклад, сьогодні після написання ранкового поста в темі, подорожував, ближче до пана Касіо. По дорозі заїхав з дітьми на Батьківщину Т.Г. Шевченка в Моринці, а також відвідав музей у Шампанії: http://military-tour.com/ Музей дуже непоганий, у хлопців там з"явилися нові гарні експонати, зокрема кацапська "Рапіра". На жаль, фото зможу викласти трохи пізніше, бо тут інтернет не тої швидкості.
Вітаю чарівну половину людства.А що ви знайшли цікавого в оцему збіговіську пройдисвітів і волоцюг.а також пяндилеїв.любителів цицьок.Гарненьких задниць дівочих.Шанувальниуів самого Бахуса.і Венери.І такі ланці.що навіть старому Харону копійку не дають.а ще і відсотки вимагають?????????????
Ви там не сильно в *печальку* впадайте.Озьдо незабаром нам *шінгени* як повідкривають.то будете нас кулаками в спину виганяти домів.
Я їм ще по *звіздаку*натовк.Прапорщик ПОДІК.І ше якесть гівно з призвіщем Глива.Земляки пана??? 3 рочки і 8 місяців без прав.Південна і центральна частина .Багато обїздив.І не завжди тверезий-а шо робити.
Ось тікі закінчив відпочівати 2 банки огірків і 2 банки помідорів(3х літрові маренував) А щє мона і отой калібр узяти і головне не забуть варення! і буде нам св'ято жаль що не бронзовий був би в бронзі точно втопився б
Всім доброго ранку. Боявсь заходити, зараз 200 грамів кави навернув і, поки кохана пана Крана спить, тихенько сюди вліз… перекурити. Ну от зара ще моя кохана сюди зареєструється… і тре буде робити закриту курилку, ну як ото про цицьки та про дівок балакати тепер? Гаявасуважнобоюся© О це зветься:„сам на граблі наступив, не забудь покласти їх для друга “ Про……… що? Ааааааа — я з п'ятого разу таки прочитав