а з цією Ядвігою взагалі цікаві спогади....лазив-юзав одну місцевість - ну хоч би щось крім алкодинаріїв та всякого непотребу - вбив години три-чотири - злий! йду до машини і тут глибоченько сидить - вона Ядвіга! отак з однією монеткою і пішов додому!
а ця красунька мені дісталася взагалі зимою: поїхали ми з товаришем (нехай його Бог обороняє від всякої напасті на сході) до улюбленого лісочку - сніжок лежав снтиметрів 5, а верталися випав по коліна! але знахідки були...
ось припхався до дому. кофію,цигарку,трохи попрацюєм зі Спартою(мінуток так 150) і закривать помідорки а хто які полюбляє? га?
Десь пан К. пропав? хотів відсотки і пропав! тоді відсотки вже зарахувалися в зв"язку з неявкою отримувача!
таке! добре вмовили візьму ваші оті копійки хоч і не моя тема. та нічого проверчу отвори та на ключи повісю замість брелка.
бочечка - єто роскош в наших маломірних квартирах, нажаль!то треба гарний добротний сарайчик та такий собі погріб в ньому! колись у діда такий був! то він хлоп самогоночки, капусткою чи помідорчиком закусив - і ходить задоволений життям! а в гаражі соління тримати погано! хоча гараж для мене - це як для діда погріб!
тю! то війшліть йому рарітетов часів сересеру най сверлить(я вже пів відра приготував таких копійьок йому)
ні, мідь не відсилайте,бо зразу пійде у металлобрухт "то к вам незамєтно можна попасти в гості!" - чому незамєтно! мона і з сіреной з мігалками
а що крім лямп для пана К. інших раритетів нема?тоді для нього буде файна пісня www.youtube.com/watch?v=5xLbt9rJleU
ну якщо вони вам такі рідні то можете на заміну щось запропанувати, гасові лямпи, кулемети, гвинтівки чи пістолі часів перших визвольних змагань, альбо білу зброю
непомітно зайшов, чарчину пропустив, непомітно вийшов! а то вже й тут жінки полюють на своїх чоловіків! короче кажучи тре криївочку рить!