Ні не так. Треба виходити із того, що в кожної людини є якісь мінуси, і чим більше над тим задумуєшся, тим більше їх знаходиш. Парадоксально, але за моїми спостереженнями найбільше розлучень серед тих пар, хто надто довго роздумував над весіллям.
Значить або я багато думаю, або не дозрів ще)) Та я не спішу, з моїми то пригодами іще жінку мати? Спочатку вкоренюся трохи, щоб якась стабільність була, а тоді вже женячка, як кажуть дурне діло не хитре))
А що - грішилка почала свербіти? У нас на заході о дев"ятій вже було +32. А в мене сьгодні вже 23 роки сповнилися (це не рахуючи двух попередніх стажів)!
Шалом Камради! Вітаю пана Крана з пропусканієм стопки, я би і сам тоже бабахнув, але увечорі на рибалку хочу мотнутись, але видно буде, може ітиму і на пробку наступлю подорозі!
Ну я певно серед Вас наймолодший, 14 років стажу, дружина-відьмака, три доньки-відьмочки і собака теж жіночого полу! Отакоєотавименіговорите! Один я які перст! навіть випити ніским коли бажання зявляєтьця!
Тю!А дружина ж нашо?Що то за дружина,коли чоловіка не підтримає в таку хвилину?Є дуже гарні слова в пісні одній з цього приводу6 -Смажений кабанчик,курка в майонезі,овочі,салати Сядем біля хати,заспіваєм пісню Ти не пожалкуєш,що за мене вийшла. П.С. Де романтика?
Кажiть шановний то в ньго волосься зачесанi чи капелюх такий, як то кажуть пiжиковий? Усiм доброго дня, навiдь тим хто на роботi!
Та якось вона у мене до спіртного недуже, сплошна проза коротше, робота-дом-робота, раніше були якісь романтичні виїзди на море, а зараз ми на острові люди нові, таких друзяків як були на континенті нема (шоб поїхати на шашлики, побухати колективно) тут таких нормальних мало з ким можна би було тусуватися, вобщем печаль-тоска! І на додачу до всього я за Україною сумувати начав, нідочого руки особливо не лежать...
ой вей! такі я можу за свій братній відсоток домовитись з модератором що до бану . подумайте це дуже, дуже вигідна пропозиція і поки ще діє знижка.так що думайте скоріш. втім вітаю. як то кажуть боброго ранку. а так як ранок добрим не буває тому я прокидаюсь по обіді.
Не втримався ходив-ходив біля холодільніка, тай наступив на пробку! ох вона і хороша чертовка "Козацька рада" презентована мені друзями з України! Такшо сьогодні на риболовлю маю шукати водія аби мене повіз а то як упіймають за кермом то буде горе! Отакоєот.
видно що шабат сьогодні, нікого тут нема. чи то пані своїм неусипним наглядом усіх зашугала що усі у пшінку поховались
То жарко дуже,а ще пробка в нозі застрягла.Ось до вечора температура спаде,може,трохи рєзкость наведеться та й повилазить уся пропажа.Не де не дінуться.
Доброго дня, українці! спека неможлива! може підкаже хто: що за сплав на австрійських геллерах - скільки їх відкопую - всі в доброму стані, а інші, навіть у тій самій ямці, вбиті на глушняк?
так вам що конкурентів шкода чи як? то всьо фартом зветься. двоє ходять в одного геть нічого а інший з гіршим прибором хабар лантухами гребе поряд. отакоєот. а ви кажете