Завдяки отему*гаду аскотному*.піду до ГАЛАдільника.Буду просити.що хоч шматочок салка виділив.Часник на городі.
А шо вони Вам погане зробили?Вже років з 30 не ходю на полювання.Жалько животинку.тварин в людській подобі.ніц.І рука навіть не дригне.
Та які там качки, коли всі беруть по 0.7 і по відру пива))) Там відкриття, всі квасять і гатять по банках з пива))
через увесь той переполох я геть забув. пане @SOTNIC а що ото за підсвічник в вас ото стоїть гаявасуважнопитаю. покажіть більш детальні світлини
класс, яб і сам качків троха постріляв, а то ходять курва такі надуті, біцепси показують.... побільше настріляйте, і за мене пару штук підстрельте, все одно вони (качки) всі друзі тітушки...
На всякий випадок пишу.я йду у відпустку з 9 числа,відслідковуватим буду,все інше не обіцяю бо поїду до батьків а там інет не дуже.В Карпати мабуть не поїду(пане Опришок вибачте)поїду в Дніпропетровську обл.до родичів)))
День народження не у мене, а у моєї Консорте, у мене 30 листопада я стрілець а вона лев, несвяткували бо дата несуттєва, так приготував обід прикольний, тістечка, ну і звісно лучший їй подарочєк ето Я!
так отож я і перепитав бо в одному місті день народженя є але в іншому нема ніц. ото я і хтів перепитати але забув а зараз тілько згадав. отакоєот. а ви кажете
таке! сторінки три тому хтось хвалився що там ціла купа лямп з німецького потяга. в мене всі ходи записані.