А ви таки ГАД.і ще на 1 гривню сволота.Отаке показувати в ніч.А де я буду пузо ховати від Важдя?Хіба що.як отей кіношний херой ПАЦЮК?
всьо!. спалили хатку. і що ми сі маємо робити гаяваспитаю. то це що сі буде тепер га? а я сі скажу! тепер нема де і посидіти спокійно буде та цицьки пороздивляти та про бабів погомоніти. от що буде. хоч у партизани йди та криївку посеред лісу рий. добре тому в кого ліс нам степнякам робити. отож. всьо! заврта починаю свій курінь відбудовувати та там переховуватись і обявляю його нова усівська січ! отакоєот. а ви кажете. пішов справляти травур по такіому гарному дню як цицьниця. єх. ач порівняв. тож своя людина, перевірена. а от пана Крана шкода, гарний хлоп був. тепер всьо. ніяких посиденьок по п'ятницях в нього не буде. шкода його. хоч бери та на мило чи у скайп скрни сторінок кидай таємно та отож. та які в біса нові традиції, тут би старі зберегти.
а я ам саменький на форумі...А якась СтарухаПохабіча мені не знайома(це тобі за те що цицьки лайкати не дозволяєш!!!)
Капец!Вот правду говорят:язык мой-враг мой)))))). Молча бы зашла,не признаваясь,так вместо тролинга появилось бы куча почетателей(это те,кто читают).Так нет,надо ж ляпнуть кто да что!
ми б Вас бистро розкусили. Тут люди опитні, один комуніст-кгбешнік що лампи збирає, і ціцькИ великого розміру полюбляє чого стоїть.
Добре з вами,весело.Час пролетів і не помітила.Дякую вам за компанію,піду під міцне крило до пана,поки не прокинувся і не наваляв,що засиджуюсь з чужими чоловіками.На закуску до сьогоднішньго вечора перегляну комедію . Всім добраніч!Солодких снів,а куми і бадьорої ночі!
бреши, бреши! в баби Гані постійно письмового дозволу просиш щоб сюди зайти кожного разу.. та і комуняка недобитий тут тілько ти
Пане АСКОТ.ЗА оту нижнью світлину.НА НІЧ.Молоденький часнучок.салко.неначе сонце сходить.і хлібчик.що мамця печуть????????????????????????????