Шо шановні кнопарі:- кнопаємо? Гаявасуважнопитаю? А я оце шойно проснувся, робити нічого, та і нічого робити нехочетьця, випити б оце із кимось я би пригостив усіх бажаючих! Зара замочу шашлик на один шампур бо мої не люблять, малим поставлю курячі грудки в духовку, сам перехилю чарчину. Отака важка робота !
↑ Когда то находилась в музее. А ее с музея стырили?! Артания, Понедельник в 13:22Пожаловаться #4Мне нравится+ ЦитатаОтветить Поржал от души. https://reibert.info/threads/shashka-rkka-1921-goda.650794/
Доброго дня комради,як ся маетеся?Бо инет глючив,тоді братика зустрічав з потяга той ніколи було заглянути.а вчора увечері забіг на поле розвідку зробить на півгодини то гудзик вискочив і монета 1 копійка 1822 року(не фотографував)
Це шо сапер вашого підрозділу ? Бачу геть із обмундірованієм у вас там біда . Ні шоб кобіті придбати панчохи та пояс до панчох і гарну шляпку із широкими полями ( шоб в маківку сонце не пекло ) , так ви іі бідолаху голу ганяєте .
Я друга половина пана kran.Мне надоело попрошайничать почитать форум,решила завести свой профиль.Это я для вас новая,а вы для меня уже давно свои