А чи знаєте ви, де знаходиться те місце, куди частіше всього посилають не виховані або дуже злі люди?
Та в цьомо й вся справа! Так, треба оселок та й пасок шкiряний (а на сайтах деяких вiробникiв говорять, що треба тiльки пасок), але й вiдчуття вiд поголення вкрай iншi. Хтось пробував?
Та який ГУЛАГ... Це місце- знаходиться в Перу! Даю координати: Так що, якщо комусь когось кудись потрібно..., але культурно, давайте йому просто координати- довготу і ширину!
Згідний з вами, худобу більше любили ніж !!!!!! - дітей. Як помирала мала дитина, то не дуже горювали, казали " шо ми за маржина" (маржина це по гуцульськи худоба)
Дійсно забув згадати найбільш звичну назву "маржина". Стосовно дітей - воно трохи дивно виглядає на перший погляд, але виживання дітей напряму залежало від наявності худоби. До речі, цікаво як в інших місцевостях подають корові команду "Стій!" ?
Нічого, я як СУПЕРГАЗДА цієї теми переношу святкування річниці цієї теми на 28 лютого 2014 року! Запрошуються всі постійні і не постійні жителі теми!!! З усіх організаційних і фінансових питань звертатись до адміністратора свята Великого Вождя і Учителя пана Консерватора. За "братерський" відсоток він допоможе всім
Майже скрізь так відносилися до дітей і до худоби . На лодомерщині моя покійна бабця казала : "на діти напердіти - аби корова була здорова " . Бо дітей тоді було дуже багато в моєї бабці 4 , а скільки вмерло при народженні не знаю . В її матері було 8 дітей і 4 померло . Так що в ті часи корова була головнішою за дітей .
У нас переважно кажуть - "шлях би кі наглий трафив", а одна баба умудрилась корову простітуткою назвавати
Оскільки говоримо загадками, то почну я: в моїй місцевості для того, щоб корова зупинилася, до неї звертаються на "рідному" санскриті - "Го".