вітаю пана Крана з днем народження його сина най росте великий та здоровий, та не пан Кран, він вже виріс і десь вже сивіти почав, а його сина. всіх інших просто вітаю, і тих хто заздрить та обзивається від заздрощів теж, хоч замість цього і треба було їх просто обматюкати. але я людина чемна та вихована а не те що дехто. отакоєот. а ви кажете З.І. @Старик Похабыч з тобою вже зв'язувались чи ні? треба щоб ти підскочив та все взнав. за результатами доповіси мені. можеш приступити до виконання. БІГОМ!
Тому що я рахую вони навпаки прикрашають цей сайт,таки от -коллекционери,копари,историки,архиологи,патриоти.
Люпмен-це людина яка хворие лампоманизй-це не про мене.Та й заздристь-не мий грих,а того хто щось як побачить сразу видсотки клянче.
Приєднуюсь до загалу.а вот сьодня бух ніні.бо на роботі)))))).та й вчора ходив на д.н<мясо,варення-всьо прийнялось добре>
Я не знаю до якої категорії віднести мене, коп мене захоплює своєю романтикою відкриття, МД маю, але копати у нас майже ніде нізя, в Україну поїхати хочу але не можу через певні обставини, патріотизму- хотілося б мати побільше ( бо це вдома там в Україні настоящі патріоти порівнянно з якими всі мої намагання недотягують навіть до розміру краплі в морі) котів я чомусь не люблю, єнотіків теж, навіть не знаю яка опція для мене залишитьця. Подобаєтьця просто спілкуватися, бо спілкування рідною мовою мені дуже не вистачає, а крім того я зустрів тута в темі дуже гарних людей з якими підтримую відносини, і мені приємно усвідомлювати шо навіть знаючися тілько через інтернет у мене є добрі друзі яких я поважаю, і котрі мені допомагають за що я їм дуже вдячний, бо без них я би не зміг зробити кілька справ котрі для мене були надто важливі. Такшо певно я просто "кнопарь"
незвертайте увагу на пана Р. в нього поганий настрій бо його усі покинули і ніхто не відповідає на його телефонні дзвінки, я теж невідповідаю, от він і сумує саменький що нема з ким пиво поцмулити та бабів обговорити. бо хлопці на коп гайнули та нема вже куди той хабар дівати а його неузяли з собом. от він і кидається на людей бо сумує за спілкуванням та гарною компанією. отакоєот. а ви кажете
Дякую за комплімента, я стараюся, як тілько можу, і хоча я прекрасно розумію шо мої старання це дуже мало,- хотілосяб іще більше, але тоді дрyжина мене взагалі з дому вижене!
Ви прям пророк Муэсей.Це вам горящий куст ,що за клунею росте рассказав?аРАГУЛЬ ви наш всезнающий.....
То до ребе К припхаэтесь ,вин вас сзмочки смажити навчить и на точку биля пошти поставе за невеличкий %.
Пане kran приеднуюсь до поздоровлень громади,всього найкращого вашому малому нехай на його шляху зустрічаеться тільки добро.