Гаишник останавливает машину и представляется: - Сержант Иванов, ещё не завтракал! Водила отвечает: - Киллер Петренко, уже на работе...
Помирає старий Бандерівець і кличе до себе священика, щоб висповідатися: - Хтів би м, святий отче висповідатися перед тим як вмру - То кажіть, чим с-те прогнівили Господа Бога нашого? - Та, вбив 26 москалів, 24 комуністи; - Зачекайте, ви спочатку висповідайтеся, а про добрі справи пізніше побалакаємо!
Хвороба та нажаль не виліковна, та пілюлі проти неї нема. А зветься те напастя: ЛЯМПОВЛОБНИЙ ГЕШЕФТИТ.
1950-і. Попав западенець на Схід, працює на заводі, план перевиконує. Викликає його парторг і каже : будем вас рекомендувати до вступу в КПСС. Почухав вуйко потилицю: та в КП би ще можна.... а в СС я вже був.
Сидят в парке на лавочке лётчик, шофёр, и селянин. Мимо них проходит девчёнка, такая вся в мини юбке, мини лифчике и с макси сиськами. Шофёр говорит: - Вот если б я её насадил, то она вертелась бы как колесо моего автомобиля! Лётчик отвечает: - Та, шо там ты? Вот если б я её насадил то она бы вертелась как пропеллер моего самолёта! Селянин сидит молча -читает газету. Лётчик с шофёром толкают в бок селянина и говорят: - Ну а ты чего молчишь? Ну похвастайся тоже. Интересно же! Селянин отвечает: - А мне к сожалению нечем хвастатся! Если я её насажу, то вы её вдвоём хрен провернёте...
Помирає старий Бандерівець та й кличе до себе сина: - Сину… сину, я вже старий, вмираю, заклич ми секретаря Компартії району… - Тату, ви шо здуріли, шо люди подумають? - Роби що кажу, хай він прийде і прийме мене в члени Компартії… - Шо?! Як я межи людьми буду ходити? - Ой сину, сину, як вмру то хоч буду знати, що одним комуністом менше стало!
кажу ж заздрять мовчки. а гріх твій в тому що ти знаючи що я колекціаную гасові лямпи не подарував мені тую лямпу а тілько похвалився нею. до речі що до колекції. нарешті купив квадратну батарейку та провів іспит сигнального ліхтаря артас, звичайно не світлодіодний але світе доволі нормально, роздивитись можна все добре.
Їде негр у вишиванці у львівському трамваї і читає газету “За вільну Україну”. Чоловік із села, побачивши це, не витримує: - Скажіть, а ви вмієте читати по-українськи? - Звісно… - І розумієте українську? - Розумію, адже я – щирий українець. - А я тоді хто? - Не знаю… З вигляду – або жид, або москаль.
Добраніч Бандери! Львів, У автобус заходять Бандерівці з автоматами Один з них запитує: - Котра година? Тут піднімається негр і каже: - Опів на пяту дядечку На що Бандерівець йому відповідає - Сиди синку і так бачу що не москаль
заходе до хати бабай волохатий, підходе до ліжка молої дітяти. ніженьки хрум-хрум-хрум, рученьки хрум-хрум-хрум, вилізли очі, доброї ночі.