то паша евакуював цистерну спирту, рятував від німаків аж до самари. тільки ви на праці нікому не кажіть про це, бо на вас і так скоса дивляться там. іще подумають що ви жидів та червону армію не любите.
Це не вы писалы?- Котел vaillant турбо тек про 243-3 на днях чистил крыльчатку турбины вентилятора, на ней надпись "made i china" какойже это немец?
Панове, прошу, що переводжу спiвбеседу в iнше русло, але в мене запитання: хто яким засiбом голиться? Сам зараз голюся бритвою "шик квадро", але е думка перейти на небезпечну бритву. Тому прошу ради: варто чи ні?
Ні, то не я. Мій рюській язик як корова язиком злизала після закону Гаді Каліснічєнка. Та й не бачив я в себе на котлі таких написів. Видно і йому свиню замість котла підсунули!
Здається мені що ви маєтеся дурницями . Колись також думав про небезпечну бритву , але ж її гострити треба вміти . Та й коштує тая бритва , що мені змінних касет до джілета сенсора з екселем хватить на пів життя .
Пане Консерваторе, це вже в минулому. Цього року на 23 лютого казав вже колективу про цi подii. У вiдповiдь почув, що у 45-му ми iм все одно показали. Тому про мене не передживайте, а краще шлiть кашкет м43 у подарунок, та киiвскький торт!
голився звичайним станком в який вкладав лезо шик, після перейшов на одноразові БІК, два леза, три леза. фігня!!!!!!! перейшов на прості одноразові з одним лезом. а з сусідом Касіо погоджусь. треба вміти гострити та мати оселок для цього, пасок шкіряний з пастою гоі знайти іще можна а от оселок вже складніше.
ЗНАЕТЕ! Легенда донского казачества Харлампий Ермаков и "Тихий Дон" Шолохова Как утверждал Михаил Шолохов - автор романа-эпопеи «Тихий Дон», его любимым героем в книге являлся Григорий Мелехов. Образ данного героя, его судьба и даже внешность были списаны с реального человека – Харлампия Васильевича Ермакова.
ну з кашкетом всьо ясно, носити зручно, гріє добре а от з тортом проблема. торти зараз заборонено до вас везти, контрабанда прирівняна до зброї масового ураження.
так то так, але трохи не так. тихий дон то не шолохов написав. вірніше він його дописав. останні частини відрізняються від початкових.отакоє от(с) та і донці ніколи не були нам друзями, інша річ кубанці та треці
Понти це! Користуюсь Жилет Стайлер. Вищий пілотаж. І Миколая попередив, що нічого кращого поки що не треба.
Мосцьпане Консерваторе, ви мене нi краплi не розчарували! Тому кашкета шліть, а за турта ми якось сами тут розбиремося!