та тиж наче покинув палити та горілку пити. зараз ходиш та спину чухаєш постійно, бо то крильця янгольські відрастають))))
Та вин десь 7 см,и це обломок...Стамотолог э!Отой з МориуБЛЯ,що слесарем,чи токарем у котлонадзори працював.
А через А через мої края не проїзжжали??Богодухів.Щось я тут не доберу,в чому підвох???Я ж наче не перетрудився https://reibert.info/threads/naxodki.651294/#post-6915716
Ні, палити не кидав (хоча, треба було би ). Тільки горілку та всяке інше спиртне. Але я не зовсім покинув. Друзям обіцяв, коли пуйло здохне, то візьмемо ящик горілки, та поїдемо у баню. Чи коли війна закінчиться.
То Дыбра – это животное в дебрях тундры, вроде бобра и выдры, враг кобры и пудры. Бодро тыбрит ядра кедра и дробит добро в недрах
Не чіпайте стоматолухів! А то будете як Канцтовартор тікі у день спати та й то при світлі - бо темряви боїться! Ще хфонарями та лямпами обвішаетесь - на всяк випадок..
Знайте, мы всегда готовы прийти к вам на выручку... И чем больше выручка, тем лучше! (девиз крепких ребят в кожаных куртках)
дивись тілько обережніше щоб не було як у тій кіні. прокинишся у іншому місті а як трапив туди непам'ятатимеш. отакоєот
На излете века, взял и ниспроверг. Злого человека - добрый человек. Из гранатомета, шлеп его, козла! Стало быть, добро-то, посильнее зла!
Так от воно нашо пан К хфонарі і лямпи колеціонує . От пане Тайфун скажіть як дохтор , це в пана К дитяча травма ( оті ліхтарі і лямпи ) чи як ?
Пане К я не заздрю , це ж гріх. В мене є одна карасінова лямпа і всього один підсвічник так кажучи на всяк випадок . А Ваш випадок цікавий , як пише дохтор спите тіко вдень та ще й серед ліхтарів і лямп . От і цікаво як воно зветься Ваш діагноз і звідки такі наклонності у Вас з'явилися .
Ліхтарі та лямпи то на випадок якщо єлектрику відімкнуть. Пан К темряви боїться, бо в темряві можуть ховатись дуже багато стоматолухів...
Фестиваль снайперів в Америці. Танцює дівчина на сцені, грає класна музика. Тут вистріл. З дівчини падає халатік. Встає ковбой, здмухує дим з кольта і так гордо: – Джо Блек, Техас, Професіонал. Дівчина продовжує танцювати в купальніку. Знову вистріл. В дівчини падає ліфчік. Встає амбал в поліцейській формі, ховає дезл в кабуру: – Майкл Стар, Канада, Професіонал. Дівчина продавжує танцювати. Ба-бах. Дівчина падає замертво. Встає дядко, ховає обріз за запазуху: – Микола Поросенко, Західна Україна, Любітєль.